Dobra fudbalska predstava viđena je danas na pomoćnom stadionu FK Sutjeske, gdje je domaćin ekipa Čelika pobijedila Zoru, direktnog protivnika u borbi za prvu poziciju rezultatom 2:0.

 

Čelik je u većem djelu meča bio bolji rival u kome gosti nisu pokazali mnogo. Već sredinom prvog poluvremena dobro ubačenu loptu Zvicera iskoristio je Nemanja Vlahović postigavši gol.

Tim rezultatom 1:0 završeno je prvo poluvrijeme. Nastavak meča obilježila je incijativa domaćih pa su prednost uvećali golom Nikole Vučinića za kako se ispostavilo konačni rezultat 2:0. Može se reći da je ovo bio meč sezone, jer ekipe su dijelile prvu poziciju sa po 34 boda.

Trener domaćih bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom.
,,Sigurno je da ova ekipa može mnogo bolje da igra, ljepši fudbal da igra i to smo radili do sada. Važnost meča, ne znam ni ja šta dovelo do sputanosti ekipe. Ekipa nije bila prava, iako smo dobili ja nisam zadovoljan igrom, al eto rezultat je najbitniji kada igrate protiv direktnog protivnika za prvo mjesto i mislim da smo ovim odskočili i da smo na pravom putu da uđemo u drugu ligu”, kazao je za naš portal Slaviša Đurković, trener FK Čelika.

Ostalo je još devet kola do kraja, a za Čelik 10 jer ima utakmicu manje.

čelik 4

čelik 3

Čelik 1