Nikšićanka Đurđina Malović, ljevoruka rukometašica Budućnosti, upisala je proteklog vikenda prve minute na terenu, nakon povrede zgloba, prenosi Pobjeda.

 

Ona je u intervjuu za ovaj list kazala da se osjeća dobro uprkos manjim bolovima u predjelu zgloba i ističući da se nada da će u sedmici pred duel sa Vardarom u Ligi šampiona uspjeti da konkuriše za najbolji sastav.

“Ova utakmica bi mogla da bude pokazatelj da li smo pravi tim i da li možemo da prebrodimo sve ovo i pokažemo koliko smo jake ”, poručila je Malović.

Ona je kazala da se odlično osjeća jer trenira.

“Sve je bolje i bolje, a imala sam jaku distorziju zgloba, pa se oporavak odužio. Ali, eto, navikla sam na pauze i na povratke”, kazala je Malović i dodala da će dati sve do sebe da sedmicu pred utakmicu bude još bolja.

Prema njenim riječima nedavni poraz od ekipe FTC gleda kao kolektivni promašaj.

” FTC je bio zahtjevan protivnik, ali nije bio toliko bolji. Mislim da smo same sebe pobijedile. Smatram još da je ishod utakmice bio takav samo zbog našeg osjećaja. Zajedno smo bile u tome, kao što smo zajedno i u pobjedama. Ali, već posljednjih par treninga osjećamo se bolje. Sigurna sam da nećemo ponoviti nikad više onakvu igru. Radimo na tome da protiv Vardara u nedjelju bude bolje”, kazala je ona, navodeći da je FTC bio motivisan zbog čega je i preuzeo kontrolu nad utakmicom.