NVO Mladiinfo Montenegro organizuje „Ljetnji kamp sporta i zdravih stilova života“, koji će se održati od 22. do 29. jula u Prčnju, a dobrodošli su svi mladi ljudi od 10 do 18 godina.

Tokom kampa je planiran broj različitih aktivnosti, sportskih takmičenja i interaktivnih predavanja kako voditi aktivan i zdrav život.

Polaznici škole imaće priliku pa se upoznaju sa pravilima igranja, kao i da odigraju utakmicu fudbala, košarke, vaterpola i odbojke. Na kampu će takođe biti časovi zumbe, fitness-a i joge. Uz tradicionalne crnogorske igre biće organizovana takmičenja, kao i zajednička druženja na plaži. Osim praktičnog dijela sportskih disciplina polaznici će imati predavanja od vrsnih stručnjaka iz oblasti sporta i zdrave ishrane.

Program će biti prilagođen kako mladima koji se aktivno bave sportom, tako i onima koji su manje iskusni vole dobro druženje, zabavu i igru.

Cijena škole iznosi 150,00 eura za prijave poslate do prvog juna, sa mogućnošću plaćanja u dvije rate. Za prijave poslate od prvog juna do 20. jula cijena iznosi 200,00 eura sa mogućnošću plaćanja u dvije rate.

U cijenu su uključeni smještaj, hrana, prevoz od Podgorice do Prčnja i sve aktivnosti koje je organizacija spremila za program.

Za više informacija zainteresovani mogu pisati na mejl: kontakt@mladiinfo.me, a svi koji žele da se prijave to mogu uraditi putem onlajn formulara: http://mladiinfo.me/ljetnji-kamp-sporta-i-zdravih-stilova-zivota.