Drugo veče Lake fest-a počelo je nastupom benda Antivius prepelica, pred malim brojem publike. Zatim je na scenu izašao bend Uzemljenje, koji je izazvao gromoglasne ovacije prisutne publike.

U nastavku programa kada su se nikšićkoj publici predstavilii Holographic human elements, Shejdi Kruu i reper Sivilo, situacija se vidno popravila i veliki broj građana se okupio ispred platoa Doma Revolucije. Ostatak večeri će upotpuniti novosadski bend Josip A Lisac, a program će završiti beogradski bend Deca Apokalipsa.

Večeras neće nastupiti nikšićki bendovi, a sjutra veče će se predstaviti domaći crossover bend Manitou i rep sastav Tuhhtš (Bacili i Psiho Mistik).

Publika koja je vidno zadovljna muzičkim repertoarom drugog dana Lake Fest-a, nije krila zadovoljstvo da to pokaže i riječima, pa smo upitali građane kako se provode i da li će posjetiti preostale četiri noći.

“Stvarno je sjajno, a najviše sam došla zbog benda Deca Apokalipsa, koji nastupaju oko ponoći. Neću biti tu narednih dana, ali bih rado išla i na ostatak Lake-a”, kazala je Milica Stanišić (26) za naš portal.

“Dugo su najavljivali spektakl i nimalo nisu pogriješili, super se provodimo i čekamo Decu Apokalipse da upotpune večerašnju noć.”, rekao je Mitar (22).

“Odavno čekam početak festivala i šta drugo mogu reći osim da uživam. Karte imam za svaku noć, tako da ćemo sresti i kod Krupca”, kazao je Miloš Mitrović (25).

“Odlično je, Kruu je napravio sjajnu atmosferu, ali ipak najviše očekujemo od benda Deca Apokalipse. Naravno da ću biti na preostale četiri noći, jer je ovo festival koji okuplja ljude iz svih država”, izjavila je Ivana Jovović (22).

Jedan od zanimljivijih odgovora dobili smo od jednog pripitog sagovorinika.
“Sta da kazem, uživam… skupilo se moje staro društvo, sa fakulteta, sa kojim se nisam vidio dugo.. Za Lake Fest me inače vezuju prelijepe uspomene, a svidja mi se i lokacija na kojoj se održava fest prva tri dana i ne znam sta da ti kažem više. Zašto neko uopšte voli festivale? Radi skakanja..”

Dobili smo odgovor i od turista iz BiH, koji će posjetiti festival svih šest noći.

“Mi smo došli iz Mostara, sa ekipom da kampujemo na Lejku, al pošto fest traje šest dana, prve tri noći smo odlučili spavati na klupama емотикон smile Sjajno nam je, super se provodimo i smatram da je ovo postaje jedan veoma ozbiljan festival. Ide ka tome da postane jedan od većih u regionu.. a prva tri dana su sjajna uvertira za događaj na Krupcu”, izjavila je za naš portal vesela ekipa iz Mostara.

Trećeg dana Fest-a na platou Doma Revolucije će nastupiti bendovi Bad Seasons, Strah od Džeki Čena, Vizija, Manitou, Igra Duhova, Tuhhtš i Espikuer i Samostalni Referenti.