Mladi Nikšića

Na putevima u zemlji saobraća se po pretežno suvim kolovozima. 
Mjestimično po kotlinama na sjeveru države magla smanjuje vidljivost. Sporiju i oprezniju vožnju savjetujemo na dionicama koje vode kroz usjeke zbog pojave sitnijih odrona.
Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu i vremenskim prilikama.

Saobraćaj na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Košljun – Zavala, biće obustavljen od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta.
Zbog radova na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići saobraćaj će biti obustavljen od devet i 15 do 11 sati i 15 minuta i od 14 i 15 do 15 sati i 45 minuta. Mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.
Na magistralnom putu Ribarevina – Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.
Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M2.4 na dionici Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i 30 minuta i od 14 sati i 30 minuta do 16 sati. Mimo tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.
Na regionalnom putu, dionica Cetinje – Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na dionici auto puta Bar – Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče – Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.
Na magistralnom putu M-18, na dionici Šćepan Polje – Plužine, od sedam do 19 sati, zbog geotehničkih istraživanja režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Privremeno je na magistralnom putu Kamenari – Kotor promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.
Na magistralnom putu M-2, dionici Tivat – Budva, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na magistralnom putu Kamenari – Kotor promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog radova.