Aktuelni šampion ekipa KMF DEKOR IVA je bez većih problema savladala ekipu KMF STUDENTSKI DOM rezultatom 10 : 2.

Dobra igra od prvog do zadnjeg minuta, pobjedu aktuelnog šampiona, ni u jednom momentu nije dovela u pitanje.

Već posle odigranog drugog kola izbio je na prvu poziciju gdje će biti ispred ekipe KMF GORNJE POLJE zbog gola razlike.

Poslije meča imao sam tu čast i privilegiju da porazgovaram sa gospodinom Miroslavom Juriševićem, čovjekom koji iza sebe ima u malom fudbal, vicešampionsku titulu SFRJ, šampionske titule CG, dvije titule OPŠTINSKE LIGE i jedan je od tvoraca same ekipe KMF DEKOR IVA. Čovjek kojem su se mnogi od ovih mlađih generacija koji trenutno igraju Fustal i opštinsku ligu divili. Njegovim bravurama i partijama u svoje vrijeme, kad je u pitanju mali fudbal.
,,Zadovoljan sam današnjom igrom naše ekipe, ali ovo je tek početak sezone i što se tiče KMF DEKOR IVA od nas možete očekivati još bolje partije.
Nošen svojim iskustvom, znam da nije lako nositi teret na leđima, zvani AKTUELNI ŠAMPION, ali mi idemo meč po meč, stepenicu po stepenicu.
Primarni cilj naše ekipe prije početka sezone je play off i tako će ostati do kraja ligaškog dijela”, kazao je gospodin Jurišević. Današnji nedeljni program otvorio je meč između KMF HUMCI ELIT LES i KMF ŠTEK .
Meč je završen rezultatom 8 : 2 u korist KMF HUMCI ELIT LES.
Ekipa KMF ŠTEK u ovom meču uspjela je samo da povede sa 1:0 . Od toga trenutka na terenu je postojao samo jedan tim. Humci, predvođeni lucidnim Fustal igračem i našim reprezentativcem CINBALJEVIĆEM, sa njegovim današnjim golovima i asistencijama, rješavaju pitanje pobjednika, upisuju prve bodove i najavljuju borbu za mjesto koje vodi u play off. Derbi nedeljenog programa odigran je između KMF KALJARI i KMF HOMER pab.
Odlična fudbalska predstava, borbena, puna preokreta. Prisutni ljubitelji malog fudbala mogli su samo da uživaju.
Meč je završen rezulatatom 5 :5.
Moramo dodati i ovo da je ekipa KMF KALJARI u ovaj meč ušla znatno oslabljena, neigranjem ovosezonskog pojačanja Fustal igrača DADA VUKOVIĆA i dva njihova glavna igrača, koji su svih ovih godina bili nosioci igre u KMF KALJARI BLAGOJEVIĆ, DRAŠKOVIĆ.
Ali na kraju kad se sve sabere i oduzme, podjela bodova je najpravedniji ishod. Još jedan zanimljiv meč viđen je danas između KMF LOVĆEN OSIGURANJE i KMF AJAKS. Utakmica u kojoj je bilo puno golova sa obje strane, završena je
rezultatom 6 :6.
Prisutni ljubitelji malog fudbala mogu biti zadovoljni viđenim od strane obje ekipe. S toga, neriješen rezultat ,možda je najpravedniji ishod.
Peti i posljednji meč današnjeg programa odigran je između KMF EPCG I KMF MARVEL.
Jedan jako interesantan duel i meč, u kojem je promašen veliki broj 100% šansi i sa jedne i sa druge strane. Pravo je čudo šta su danas igrači KMF MARVELA promašivali u situacijama jedan na jedan sa golmanom KMF EPCG. U čak par navrata dvojice njihovih igrača na golmana KMF EPCG, nijesu uspjeli da završe akciju pogotkom.
I kako to ide inače u fudbalu, kad ne iskoristiš svoje šanse, slijedi kazna.
Pri rezultatu 3 : 1 za ekipu KMF MARVEL, ekipa KMF EPCG tri zadnja minuta kreće na sve ili ništa. Sa pet igrača na protivničkoj polovini uspijevaju da preko FILIPA JAREDIĆA, sa njegova dva vezana pogotka, u posljednjim trenucima, dođu do neriješenog rezultata.
Na ovom meču desila se jedna zanimljiva situacija pet sekundi do kraja.
Naime heroj današnje osvojenog boda za ekipu KMF EPCG, FILIP JAREDIĆ, kao igrač golman, igrao je namjerno rukom van kaznenog prostora, gdje je samim tim osigurao siguran pogodak. Međutim, nije se spasao direktnog crvenog kartona, koji mu je pokazao danas odlični sudija MIRAŠ KADIĆ.
Zbog toga će FILIP JAREDIĆ naredni meć svoje ekipe preskočiti, i gledati sa tribina.
Sudski dvojac Kadić i Ađajlić, u ovom drugom kolu imali su pune ruke posla. Pokazali su veliki broj žutih kartona, a u čak par utakmica morali su da potežu za crvenim kartom.
U ovom drugom kolu slobodna je bila ekipa KMF PEKARA ZVICER.
Opštinska liga se nastavlja narednog vikenda, a parovi trećeg kola su: