Mladi Nikšića

Danilovgradska policija uhapsila je sinoć ženu koja je na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad “pasatom” nikšićkih registarskih oznaka udarila nekoliko automobila, prenose Vijesti.

Iz policije je nezvanično rečeno da je uhapšena, čiji identitet nije saopšten, bila pod dejstvom alkohola.

“Na Frutku je izazvala nezgodu u kojoj nije bilo povrijeđenih, i nije se zaustavila. Patrola je zaustavila nekoliko kilometara dalje”, rečeno je nezvanično iz policije.

Očevidac “sumanute” vožnje “Vijestima” je ispričao da je vozač “pasata” od tunela Budoš do danilovgradskog kružnog toka, vozio lijevo-desno i napravio karambol.

“To je bio horor. Udarila je nekoliko malih automobila i jedan kombi. Odmah smo zvali policiju. Rekli su da je danilovgradska saobraćajna patrola u Spužu. Sačekali su taj automobil na Kujavi, ali se on nije zaustavio na znak ‘STOP’, pa su krenuli za ‘pasatom'”, ispričao je očevidac.

Dodao je da su na ulazu u Danilovgrad saobraćajci imali pojačanje.

“Tu su zaustavili automobil, oko 20.40 sati. Iznenadili smo se kad smo vidjeli da policajci bukvalno izvlače ženu srednjih godina sa mjesta vozača, nije mogla ni da izađe sama. Prava je sreća da nije ubila nekog”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Dodao je da su oni, autobusom sve vrijeme putovali iza “pasata”, dok je nekoliko vozača automobilima uspjelo da pretekne to vozilo.

“Vozač autobusa nije smio da je pretekne, jer je vozila lijevo-desno. Zbog istog razloga ni patrola, kojoj nije stala, nije mogla da je pretekne od Kujave do Danilovgrada” , rekao je on.