Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore, Boris Miličković, objavio je predhodnih dana spisak igrača za prijateljske mečeve sa Bosnom i Hercegovinom koje će biti odigrane 23. i 25. februara na terenu Trening kampa Fudbalskog saveza u Podgorici.

Za ove mečeve naš selektor računa na sledećih 20 igrača:
golmani: Lazar Carević (Grbalj), Maksim Milović (Crvena zvezda, Srbija) i Vuko Vujović (Lovćen), odbrana: naš sugrađanin Radule Krulanović (Sutjeska), Martin Prenkočević, Nikola Kumburović, Miloš Drinčić (Budućnost), Nemanja Petrović (Igalo) i Nikola Rašović (Zeta), vezni red: Ognjen Peličić (Čukarički, Srbija), Vasilije Terzić, Ognjen Stijepović (Budućnost), Aleksa Marušić, fudbaler Sutjeske Radovan Bećirović, Ilija Vukotić (Grbalj) i Žarko Popović (Zeta) I što se napada tiče tu su: Miloš Zečević (Rudar), Sergej Grubač (Apolon, Kipar), Božidar Damjanović (Grbalj) i Deni Piranić (Mladost).
Crnogorskim fudbalerima dvomeč sa selekcijom BIH predstavlja generalnu probu pred turnir elitne runde kvalifikacija.
Crnogorska selekcija prvi put igraće elitnu rundu kvalifikacija, a protivnici na turniru u Poljskoj biće joj reprezentacije Republike Irske i Srbije.
Miličković je kazao da okupljanje planirano da posluži kao generalna proba uoči posljednjih priprema pred kvalifikacioni turnir.
“Odigraćemo dva meča, provjeriti formu momaka, ali i isprobati nekoliko novih igrača, koji do sada nisu bili članovi reprezentacije, a koji nastupaju u inostranstvu. Pokušaćemo da kroz ta dva susreta uigramo određene taktičke varijante kako bi što bolje ispunili zadatke koji nas očekuju u elitoj rundi kvalifikacija”, rekao je Miličković.