Slobodan Slobo Marunović Đe god sa Trebjese

Crnogorski glumac Slobodan Slobo Marunović izrecitovao je stihove pjesme “Đe god sa Trebjese”, koju je napisao Momčilo Zeković Zeko, a koja je danas objavljena na You Tube-u. U posveti se navodi: “veličanstvenima: VITU, DUGU, DRAGANU, MILADINU i TINU) ..Vaša slova istražit se ne mogu O ljudima pričate Bogu…”.

“Hvala Sekretarijatu za kulturu i opštini Nikšić na povjerenju i podršci u realizaciji ovog projekta. Hvala Vitu Nikoliću, Dugu Krivokapiću, Draganu Raduloviću, Miladinu Šobiću i Tinu Ujeviću na svim slovima, rimama, muzici i onom što je moj život postao zahvaljujući vama. Hvala Slobu Marunoviću na profesionalnosti, predivnim emocijama, razumijevanju i divnim razgovorima. Hvala ZOOM ekipi na svemu prije, tokom i nakon snimanja. Naravno, i na vrhunskoj jabuci. Hvala g. Šoru Vulanoviću što nam je omogućio da u svom dvorišnom muzeju snimimo dio njegovih kamenih junaka. Hvala Zahumlju – Voju Krivokapiću i Dejanu Petkoviću. Hvala Dušanu Petroviću za odlično pilotiranje i sačuvanim koordinatama vesele ekipe sa snimanja. Hvala “doktorovoj ćerki”: Milica Mijanović .Hvala svim ljudima koji su sarađivali i pomogli da snimanje protekne u prelijepoj atmosferi. Hvala piceriji Bordo- Goranu Kecojeviću i njegovoj ekipi za doček i toliko ukusnih zalogaja. Hvala mojoj familiji što me trpe na padinama kojima slovarim”, navodi se u opisu pjesme.

Aranžman za pjesmu uradio je Saša Gajić, a vokal snimio Senad Drešević. Video je djelo ZOOM produkcije Nikšić, a za snimanje, montažu i režiju pobrinuo se Predrag Peđa Kecojević. Asistenti na snimanju bili su Vido Roganović, Mišo Kadović i Darko Musić.

Produkcija: Džep sa tajnama i Svila produkcija.

 

Đe god sa Trebjese