mladi Nikšića

Bez povrijeđenih Vuka Borozana, Vaska Ševaljevića, Žarka Pejovića i Nemanje Grbovića, uz pomalo čudan sudijski kriterijum domaćih arbitara, “lavovi” nisu mogli do nečeg više od poraza u prvom prijateljskom meču protiv Češke 28:26, u dvorani Verde u Podgorici, pišu Dnevne novine.

Meč koji je odigran u okviru EHF nedjelje i koji je za obje selekcije početak priprema za Evropsko prvenstvo obilježili su povratnik Stevan Vujović i Marko Lasica sa po šest golova, ali i sudije Novica Mitrović i Miljan Vešović. Naši rukometaši smatrali su da su arbitri iz Podgorice krivci za poraz i nakon meča imali žestoku raspravu sa njima…

“Izgleda da nam ne ide na prijateljskim utakmicama, ali biće dobro dok god nam ide na zvaničnim” rekao je nakon meča naš selektor Dragan Đukić, koji je zajedno sa sportskim direktorom Blažom Lisičićem i smirio situaciju između “lavova” i sudijskog para.
Isti rivali odigraće danas od 18 časova, na istom mjestu i drugi prijateljski meč, a “lavovi” će ponovo biti bez pomenuta četiri povrijeđena saigrača.