mladi niksica

Nedavno preminuli pjevač Džorž Majkl promijenio je jednoj Britanki život svojim humanim gestom.

Instruktorka fitnesa Linet Giljard godinama je pokušavala da postane majka, a kako joj to nije uspijevalo, bila joj je potrebna vještačka oplodnja, prenosi cdm.
Međutim, pošto su u pitanju skupi tretmani, ona je morala na raznorazne načine da se snalazi da bi došla do novca.

“Zbog želje da postanem majka, prodala sam auto, a život u dugovima i minusu mi je bio sasvim normalna stvar”, objašnjava Linet.

U ostvarenju njene želje pomagao joj je muž, koji je iz tog razloga učestvovao u jednom kvizu, međutim, nije uspio da osvoji novac.

Samo dan kasnije, Džordž Majkl pozvao je producente i saopštio im da će on paru donirati novac, ali pod uslovom da javnost za to ne sazna. On je tada, prije devet godina, uplatio 9 hiljada funti na njihov bankovni račun kako bi Linet mogla da ode na vještačku oplodnju.

Ona sve do njegove smrti nije znala da je poznati pjevač bio nesebični čovjek koji je riješio da im pomogne.

“Džordž Majkl je moj anđeo i odužiću mu se za sve što je učinio za mene. Ako Bog da, uskoro nam stiže bebica i sigurno će se zvati Džordž, njemu u čast, pa makar to moralo da bude samo srednje ime ili ženska izvedenica u slučaju da rodim djevojčicu. Na porođaju ću slušati samo pjesme Džordža Majkla. Obožavala sam ih cio život i biće lijep osjećaj donijeti na svijet novo biće uz taj božanstveni glas”, izjavila je Britanka.