Mladi Niksica

Jarčevi uživaju u slobodi, Vodolije zabrinute zbog pozajmice a Ovnovima se preporučuje odmor

OVAN
POSAO:
Skloni ste obmanama jer imate pogrešne informacije. Moguće je da Vas očekuju manje poteškoće i komplikacije na ovom planu.
LJUBAV:
Ne ponašate se onako kako bi Vaš partner želio, pa nastaju problemi. Neke istine sada mogu isplivati na vidjelo. Moguće je da će doći do svađa i kraćeg razdvajanja između vas dvoje.
ZDRAVLJE:
Pad imuniteta je naglašen, kao i sklonost brojnim problemima sa zdravljem. Najbolje bi bilo da danas mirujete i da izbjegavate bilo kakav oblik rizičnog ponašanja.

BIK
POSAO:
Nemojte da iskušavate sreću na bilo koji način, jer Vas neće poslužiti. Budite odgovorni prema svojim obavezama. Važno je da uradite sve ono što smatrate da je do Vas.
LJUBAV:
Stara ljubav zaborava nema u Vašem slučaju, iako bi možda korisnije bilo da neke ljude ostavite u svojoj prošlosti. Današnji dan Vam donosi mogućnost da dođete do nekih odgovora.
ZDRAVLJE:
Povedite računa o srcu, povišenim pritisku i sličnim problemima. Krvni sudovi su takođe osjetljivi. Ako imate terapiju, redovno je uzimajte. Oko svega se posavjetujte sa svojim ljekarom.

BLIZANCI
POSAO:
Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguća je neka šteta ili gubitak. Pazite da zbog sitničavosti ne napravite veće probleme. Jako je važno da povedete računa o svim okolnostima.
LJUBAV:
Situacija nije najbolja jer nemate dovoljno strpljenja za smirenu komunikaciju sa partnerom. Moguće su česte svađe i rasprave, a pašće i neke teške riječi između vas dvoje.
ZDRAVLJE:
Donji stomak vam je osjetljiv. Mogući su problemi sa bešikom ili sklonost ka upalama i infekcijama mokraćnih puteva. Potrudite se da idete na redovne kontrole.

RAK
POSAO:
Nije povoljan dan za putovanja ili poslovne pregovore. Moguće je da neko koči Vaš napredak. Pokušajte da nađete strpljenje i novu taktiku za rešavanje novonastalih problema.
LJUBAV:
Razočarani ste zbog neke sitne greške koju je partner napravio. Ukoliko pokažete malo više fleksibilnosti oboje ćete biti srećniji. Važno je da nekada budete spremni na praštanje.
ZDRAVLJE:
Grlo vam je osjetljivo. Moguće su upale, gnojna angina ili slični problemi. Povećajte unos vitamina, odmarajte i pijte dovoljno tečnosti- vode i mlakih čajeva.

LAV
POSAO:
Iako finansijsko stanje trenutno nije idealno, imate neki dobar predosjećaj. Očekuje Vas uspjeh u narednim danima. Moguće je da ćete imati neki neočekivani dobitak na sreću.
LJUBAV:
Pokušavate da doprete do voljene osobe i da saznate šta je to zapravo muči. Možete da očekujete poboljšanje odnosa. Pred Vama je odličan dan kada je u pitanju polje ljubavi.
ZDRAVLJE:
Povoljan je period za Vas. Sa zdravljem Vas ne očekuju nikakvi problemi. Očekujte pozitivne preokrete na svim poljima kao i priliku da se radujete nekim novim mogućnostima.

DJEVICA
POSAO:
Nemojte da se opterećujete obavezama- ni sitnim, ni krupnim.
LJUBAV:
Rastrzani ste i niste sigurni šta želite, imate osećaj da se sve urotilo protiv Vas. Ako zaboravite na samosažaljenje nova ljubav će doći. Važno je da budete otvoreni za nova dešavanja.
ZDRAVLJE:
Spavajte više. Potreban Vam je odmor kako biste se regenerisali. Vaše tijelo vapi za snom. Odložite sve što ste imali u planu i danas se posvetite samo sebi i svom zdravlju.

VAGA
POSAO:
Niste dovoljno fokusirani na prioritete, već olako rasipate svoju energiju. Potrebno Vam je malo više discipline. Moguće je da niste ni motivisani, pa se zato tako ponašate.
LJUBAV:
Malo vam nedostaje da budete sasvim srećni. Na dobrom ste putu i nemate za čim da žalite. Uskoro Vam dolazi osoba koja će u Vaš život uspeti da unese mnogo lijepih emocija.
ZDRAVLJE:
Problemi sa nesanicom su naglašeni. Imate višak energije koji treba da ispraznite na pravi način. Pokrenite se i počnite da trenirate i da se bavite sportom. To je za Vas jako važno.

ŠKORPIJA
POSAO:
Nemojte da se oslanjate na bilo koga osim na sebe. Najvažniji su Vam finansijski rezultati, idete lagano ka svojim ciljevima. Ostanite dosljedni svojim ciljevima i strpljivi.
LJUBAV:
Moguće je da ste skloni paralelnim vezama, ali i da niste našli pravo zadovoljstvo ni u jednoj. Na kraju ćete shvatiti da se najbolje osjećate kada ste sami i da Vas emotivna manipulacija zamara.
ZDRAVLJE:
Hronični problemi Vas prate. Lako se mogu vratiti neki problemi koji su Vas mučili u prošlosti. Preporuka je da se oko svega na prvom mestu posavjetujete sa svojim ljekarom.

STRIJELAC
POSAO:
Stroga pravila Vam nisu nikada bila draga, ali Vam sada baš smetaju. Razmišljate o promjeni posla. Moguće je da Vam nije lako da donesete konačnu odluku i da se dvoumite.
LJUBAV:
Ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom, koja bi iz nekog razloga mogla biti čak i ljuta na Vas. Ukoliko uskoro ne budete uticali da se stvari mijenjaju, moguć je prekid.
ZDRAVLJE:
Moguća je pojava pijeska ili kamena u mokraćnim putevima. Povedite računa ako primijetite bilo kakve simptome, bolove, peckanje… U svakom slučaju posjetite ljekara.

JARAC
POSAO:
Vi ste postavljeni kao određeni autoritet i pred Vama je povoljan period. Važno je da uspostavite solidne odnose sa podređenima. Nema razloga da sada glumite nešto što niste.
LJUBAV:
Uživate u svojoj slobodi. Niste pretjerano zainteresovani za ponudu jedne osobe iz Vaše prošlosti.radije birate samoću, pa makar i samo na kratko. Važniji su vam prijatelji od ljubavi.
ZDRAVLJE:
Dobro se osjećate danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme.

VODOLIJA
POSAO:
Zabrinuti ste zbog novca koji ste uzeli na zajam. Privremeno ćete morati da skrešete određene troškove. Važno je da postavite sebi dobru organizaciju kao glavni cilj.
LJUBAV:
Uznemireni ste i ne osjećate se više isto pored partnera. Ako ste slobodni, moguće je da čeznete za novom vezom. Potrudite se da se više krećete i da upoznajete nove ljude.
ZDRAVLJE:
Izbjegavajte poroke. Pogotovo Vam smetaju cigarete i duvanski dim jer je ovaj period jako loše naglašen za Vaše disajne puteve. Povedite računa ako primijetite kašalj.

RIBE
POSAO:
Niste zadovoljni svojim poslovnim okruženjem. Ako radite u partnerstvu sa nekim, razmišljate o prekidu. U svakom slučaju možete očekivati promjene u narednim danima.
LJUBAV:
Fokusirani ste na ljubav, ali ne dobijate ono što tražite i želite zauzvrat. Moguće je da ste jednostavno oboje u raskoraku danas. Dajte i sebi i partneru još malo vremena da popravite stvari.
ZDRAVLJE:
Povedite računa o hormonima. Stanje na tom polju kod Vas može da bude veoma nestabilno i promenljivo. Ako ste već imali tegobe sa štitnom žlijezdom obavezno se javite ljekaru.