Vodolije se dobro osjećaju, ribe da paze u saobraćaju.Pred vama je dnevni horoskop za nedjelju, 5. mart 2023. godine.

Ovan
Posao: Postoji mogućnost da se pojave neka sporna pitanja, a da se neki vaši poslovni postupci i odluke stave pod znak pitanja.
Ljubav: Mogućnost početka ljubavne avanture sa osobom u znaku Vage ili Vodolije. Ovnovi koji su u vezi danas će imati važan razgovor s partnerom u vezi sa nekim dugoročnim planovima.
Zdravlje: Vrtoglavica.

Bik
Posao: Akcenat današnjeg dana nalazi se na finansijama. Očekuju vas priznanja i pohvale od strane nadređenih.
Ljubav: Danas budite oprezni u komunikaciji s partnerom. Atmosfera može biti puna napetosti i negativnog naelektrisanja. Mogući su neporazumi i rasprave.
Zdravlje: Uradite analizu krvi.

Blizanci
Posao: Uspešan dan je pred vama, jer ćete imati vanredni priliv novca i neočekivane dobitke. Uspeh će biti više nego zaslužen, jer ste se iskreno zalagali i vredno radili.
Ljubav: Nestabilnost u vezi s partnerom može nastati zbog vašeg nezadovoljstva postojećim stanjem.
Zdravlje: Nervoza.
Rak
Posao: Danas pre svega sledite glas svoje intuicije, jer ćete samo na taj način isplivati iz problematične situacije.
Ljubav: Slobodni Rakovi mogu da očekuju ulazak u vezu sa sobom u znaku Jarca ili Škorpije. Prepoznajete u potencijalnom novom partneru svoju srodnu dušu.
Zdravlje: Boravite više na vazduhu.
Lav
Posao: Poslovna putovanja predstavljaju dominantu jednog dužeg vremenskog perioda, pa je i ovaj dan u znaku te atmosfere.
Ljubav: Vaša veza s partnerom prolazi kroz krizu. Neophdno je kompromisno rešenje. Slobodni Lavovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Vage ili Vodolije.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica
Posao: Danas je dominantna tema vaša saradnja sa inostranstvom.
Ljubav: Nalazite se pred odlukom da započnete vezu s osobom u znaku Vodolije ili Škorpije. Planete su vam danas naklonjene, pa vas očekuje niz zanimljivih susreta.
Zdravlje: Migrena.
Vaga
Posao: Danas možete zatražiti povišicu od nadređenih jer su vam planete posebno naklonjene što se tiče finansija.
Ljubav: Ovaj period vas može dovesti u situaciju da partneru kažete sve što vam leži na srcu. Planete vam pružaju podsticaj da ispravite neku nepravdu od strane partnera.
Zdravlje: Dobro se osećate.
Škorpija
Posao: Ovaj dan prolazi u znaku poslovnog putovanja ili veoma važnog poslovnog sastanka. Situacija na poslu se dosta promenila i zahteva dodatno prilagođavanje.
Ljubav: Ljubomorne scene mogu obeležiti današnji dan. Partner sumnja u vašu vernost. Neophodno je da otvoreno porazgovarate i ispravite nepravdu.
Zdravlje: Nesanica.

Strelac
Posao: Poslovna situacija je nestabilna i donosi vam neke neočekivane elemente, pa će biti neophodno da pripremite rezervni plan.
Ljubav: Očekuje vas dalja harmonizacija u odnosu s partnerom. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju fatalno privlačnu osobu na nekom putovanuju ili preko društvenih mreža. Moguća je veza na daljinu.
Zdravlje: Upala grla.
Jarac
Posao: Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili se nalazite na rukovodećem mestu sledi vam dalje proširenje kruga odgovornosti.
Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu da započnu vezu sa osobom koju upoznaju preko prijatelja. Jarčevi koji su u braku nailaze na neke probleme koji zahtevaju hitno rešavanje.
Zdravlje: Bolni zglobovi.
Vodolija
Posao: Danas vas očekuje veoma važan razgovor sa nadređenima. Možda ste načinili neke propuste i možete biti provani na odgovornost. Važno je da ostanete prisebni i da odbranite svoje interese.
Ljubav: Ovaj dan možete provesti u krugu porodice ili s partnerom. Očekuje vas zajedničko planiranje nekog dalekog putovanja.
Zdravlje: Dobro se osećate.
Ribe
Posao: Danas će neke vaše originalne ideje naići na pozitivan odziv, tako da je pravi trenutak da krenete u ostvarenje nekog važnog poslovnog cilja koji ste odavno zacrtali.
Ljubav: Pred vama je veoma romantično veče s partnerom. Sledi vam dalje zbližavanje i planiranje zajedničke budućnosti.
Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.