Evo šta zvijezde prognoziraju za 12 horoskopskih znakova:

OVAN

Posao
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji dobar savjet. Ne treba da precjenjujete svoje mogućnosti. Stalo vam je da održite nivo uspješne saradnje.
Ljubav
Ponekad vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to željeli, ali vi imate dobru volju da to promijenite.
Zdravlje
Dobro se osjećate.

BIK

Posao
Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije.
Ljubav
Moguće je da ste nehotično povrijedili nečija osjećanja. Glas savjesti vas podsjeća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost.
Zdravlje
Ukočenost.

BLIZANCI

Posao
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje vam bolja koncentracija.
Ljubav
Sa druge strane, preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom.
Zdravlje
Nervozni ste.

RAK

Posao
Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu. Nečija kritika donosi negativan efekat.
Ljubav
U emotivnom smislu, brinete bez pravog razloga. Voljena osoba trenutno ne želi da vam povjerava svoje misli. Sami postupci dovoljno govore o nečijim osjećanjima.
Zdravlje
Problemi sa sinusima.

LAV

Posao
Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice nego što to zaslužujete. Bolje je da svoje obaveze zavrsite na rutinski način.
Ljubav
Potrebna vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i viđenja.
Zdravlje
Hranite se zdravije.

DJEVICA

Posao
Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Neko vam daje dobar primjer o uspješnom poslovanju.
Ljubav
Prati vas emotivno zatišje. Utonuli ste u svoj svijet ideja i iščekujete promjene ili da neko u vama pokrene snažne impulse.
Zdravlje
Dobro se osjećate.

VAGA

Posao
Teško vam je da se organizujete kada vas saradnici neprekidno ometaju sa različitim zahtjevima. Stalo vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa.
Ljubav
Partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču nelagodnost ili loš predosjećaj. Suviše strijepite od nečije reakcije.
Zdravlje
Kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA

Posao
Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zaštitili svoje interese u poslovnim pregovorima. Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru namjeru.
Ljubav
U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svijet oko vas izgleda mnogo bolje i ljepše. Opustite se uz blisku osobu.
Zdravlje
Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Posao
U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocjenu.
Ljubav
Umjesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primjećujete, potrudite se da uljepšate nečije emotivno raspoloženje.
Zdravlje
Moguća prehlada.

JARAC

Posao
Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promjenama i zato nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbjegavajte varijantu sve ili ništa.
Ljubav
U susretu sa voljenom osobom upotrijebite neki oprobani recept, koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zblizavanju. Kao i uvijek, dobra volja – čuda čini.
Zdravlje
Hronične tegobe.

VODOLIJA

Posao
Ponekad treba upotrijebiti poznato šahovsko pravilo: „taknuto-maknuto“. Saradnici očekuju da djelujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama i prilikama.
Ljubav
Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate.
Zdravlje
Odlično se osjećate.

RIBE

Posao
Imate dobru namjeru, ali postoje iznenadne okolnosti koje vas sputavaju da ostvarite svoje poslovne planove. Bolje je da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku.
Ljubav
Ako vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati da imate dobre namjere.
Zdravlje
Provjerite krvnu sliku.