Ovaj dan će obeležiti konjukcija Marsa i Urana, dan koji može biti svakakav samo ne dosadan! Odličan je za razbijanje rutine, odlična energija nam dolazi pa je iskoristite na najbolji mogući način.

 

OVAN
POSAO
Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima i zato nemojte očekivati previše razumjevanja ili tolerancije. Važno je da odredite pravilnu granicu.
LJUBAV
Partner djeluje pomalo ćudljivo i izražava izvjesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

BIK
POSAO
Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i nemojte štedeti svoju energiju ili vrijeme. Vaš poslovni upijeh ne predstavlja vrhunac.
LJUBAV
Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promjenite.
ZDRAVLJE
Potrebno vam je psihološko olakšanje.

BLIZANCI
POSAO
Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mjestu. Vaš uspijeh proističe iz sposobnosti da se nametnete nadležnima.
LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju pažnju. Umijete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama, ne odustajete lako od onoga što želite.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
POSAO
U susretu sa saradnicima izbjegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu. Imate pogrešne informacije, a neko drugi može da iskoristi vašu neupućenost.
LJUBAV
Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

LAV
POSAO
Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uvjerenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije.
LJUBAV
Izbjegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici.
ZDRAVLJE
Usporite vaš ubrzani ritam i opustite se.

DJEVICA
POSAO
Procjenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju vas navodi na ubrzano delovanje.
LJUBAV
Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtjevaju intuitivnu percepciju. Smeta vam kada nešto ne znate.
ZDRAVLJE
Potrebno je da uskladite svoje misli i osjećanja.

VAGA
POSAO
Neko uporno pokušava da vam nametne ubrzani ritam i dodatne obaveze. Ne možete da se pohvalite dobrom koncentracijom i nedostaje vam volja.
LJUBAV
Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Uskladite svoj unutrašnji ritam kako biste se bolje osjećali.
ZDRAVLJE
Prijaće vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

ŠKORPIJA
POSAO
Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara vašem interesovanju.
LJUBAV
Povremeno gubite emotivno strpljenje. Nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtjevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO
Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savjet. Nedostaje vam praktično iskustvo ili pouzdani kriterijumi.
LJUBAV
Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Neko razume vaše male propuste.
ZDRAVLJE
Provjerite krvnu sliku.

JARAC
POSAO
Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Zbog različitih obaveza koje imate ne uspjevate da udovoljite svima.
LJUBAV
Obratite pažnju na nečiju poruku. Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Ugodite osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

VODOLIJA
POSAO
Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procijenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu.
LJUBAV
Često mjenjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.
ZDRAVLJE
Prijaće vam aktivan odmor.

RIBE
POSAO
Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rješenje, za nekog drugog djeluje kao suviše komplikovana procedura. Zato prihvatite kompromis.
LJUBAV
Suviše očekujete od nečijih obećanja, što može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.
ZDRAVLJE
Opustite se.