mladi niksica

Pogledajte šta su vam zvijezde poručuju danas za 25.01.2017. godine.

OVAN

Posao: Osjećate određenu vrstu zadovoljstva na polju posla, naročito u radu sa ljudima. Imaćete i dovoljno motiva da putujete zbog posla i to preko polja inostranstva u zemlje koje izlaze na veće vodene površine. Komunikacija kod vas je na nivou ovaj put i kroz tu vrstu interakcije dolazite do bitnih informacija vezano za vaše finansije.
Ljubav: Na pomolu je osoba plave kose koja može biti ozbiljan kandidat da se zaljubite na prvi pogled.
Zdravlje: Možete dobiti morsku bolest.

BIK
Posao: Možete očekivati napredak u karijeri ako ste do sada dovoljno na tome radili. Niste u priču ušli slučajno, ali očekivanja mogu da vam se ostvare na nekom nivou. Podrška osoba rođenih u znaku Škorpije neće izostati na neki način.
Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Ovo naročito važi za osobe koji su u braku. Osoba koja će vas opčiniti nije ni malo naivna.
Zdravlje: Preskakanje srca.

BLIZANCI
Posao: Plijenite svojim optimizmom na neki način i nemate namjeru da se ne umješate u trenutna zbivanja na poslovnoj strani koja ćete imati u narednom periodu. Danas konkretno imate šansu da popričate sa kolegama i postavite temelj plana akcije koju ćete sprovesti.
Ljubav: Omiljeni ste u društvu. Na neki način dovoljno plijenite da vam udvaranje neće loše pasti ovaj put.
Zdravlje: Problematični su vam disajni organi.

RAK
Posao: Osjećate neku vrstu težine i melanholije. Prolazite kroz jedan lošiji dan na nekom nivou. Niste naučili da se sačuvate u ovakvi aspektima pa imate priliku da položite ovaj test ali do duše sa prisustvom Saturnovog zakona a to znači da je strpljen spašen.
Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu osobu ali vam se čini da je to uzalud. Niste očekivali da bi neko mogao da vas odbije.
Zdravlje: Osetljiv vam je predeo oko vrata.

LAV
Posao: Imaćete neprilike na vidiku. Budite pažljivi sa novcem i biće sve u redu bez većih neprijatnosti po vas. Neko je ljubomoran na vas jer uviđa da ste lenji a ipak dobijate na nekom nivou. Novac vam skoro ništa i ne znači jer ste više filozofski tip ovaj put.
Ljubav: Možete imati rizičnu avanturu na nekom nivou. Otvoreno ste rekli jednoj osobi za vašu tajnu ljubavnu vezu.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak bi mogao da vam danas napravi problem.

DJEVICA
Posao: Imaćete dovoljno promjena na koje ćete se možda teško privići jer se niste nadali da će se menjati baš jakim intenzitetom. Uran je doneo jednu vrstu revolucije na vašem polju finansija. Možete imati izuzetne novčene prilive ali isto tako i odlive. Sve je u suštini povezano sa vašim stavom da li želite da uspjete ili da tapkate u mjestu.
Ljubav: Ako ste u vezi možete imati sukobe sa partnerom zbog novca koji još uvek niste zaradili. Možda ste bili malo više lenji.
Zdravlje: Pazite se poledice.

VAGA
Posao: Nerealni ste bili u svojim poslovima pa sada možete da trpite posljedice na neki način. Potajno ste htjeli mnogo više od onoga šta ste dobili. Budite zahvalni bar na tome što trenutno imate jer više niste mogli ni da očekujete a kamoli da maštate.
Ljubav: Hladni ste u odnosima i partneru je neprijatno sa vama na neki način. Možda bi bilo dobro da se jedno vrijeme ne viđate.
Zdravlje: Preskakanje srca, aritmija.

ŠKORPIJA
Posao: Uvidjeli ste čudnu situaciju na jednom nivou i niste htjeli ništa da preduzmete dok se i drugi ne uvjere u slične stvari na nekom nivou. Tim je spreman za otvorenu saradnju sa dovoljno otvorenih karata na stolu koje mogu da vam donesu satisfakciju bez izuzetka.
Ljubav: Tajna ljubavna veza na koju niste računali se pojavila. Imate leptiriće u stomaku koji neće uporno da odu.
Zdravlje: Obratite pažnju na korjenu čakru jer ovde postoji manja psihička blokada.

STRIJELAC
Posao: Polje inostranstva vas spremno čeka i ne želi odlaganje jer ste neko ko je spreman da se dovoljno odlučno pripremi na nekom nivou koji mu odgovara da započne ono za šta je uvidio da ima dovoljno vremena i novca. Stremate ogromnom uspjehu.
Ljubav: Na pomolu imate karmičku ljubavnu vezu sa osobom koju ste nedavno upoznali sasvim slučajno.
Zdravlje: Povišena temperature.

JARAC
Posao: Imaćete uspješan poslovni odnos kako sa postojećim tako i sa novim partnerima. Posezaćete za dobro poznatim običajem koji nagoveštava da lijepa riječ i gvozdena vrata otvara. Takav stav vas može odvesti do zvijezda i vi to znate pa ste utoliko pre spremni za otvorenu saradnju.
Ljubav: Nazire se jadan dovoljno romantičan odnos sa osobom suprotnog pola. Niste imuni na nečije riječi.
Zdravlje: Nemate većih tegoba osim povremene glavobolje.

VODOLIJA
Posao: Možete imati prekid saradnje sa dugogodišnjim klijentima. Imate jaku konkurenciju za koju znate već neko vreme. Niste preduzeli ništa konkretno kako bi se izvukli iz situacije koja je na red došla ali na neki način dovoljno očekivano.
Ljubav: Prijatelj vam je isuviše blizak da bi se tako zvao. Imate odavno simpatije prema osobi koja je pored vas dovoljno dugo.
Zdravlje: Nemojte da se previše trošite na spravama u teretani.

RIBE
Posao: Imate dovoljno plodnu situaciju na polju finansija. Za ono za šta se odlučite bićete nagrađeni vezano kao glavnu aktivnost. Imate sve moguće alate na nekom nivou koji vam donose dovoljno dobre prihode na koje još uvek niste navikli. Novac koji pristiže još uvek stoji na računu i čeka vaš naredni pokušaj kako da ga obrnete.
Ljubav: Možete doživjeti razočaranje na ljubavnom polju bez najave. Ono što ste vidjeli nema dovoljno riječi kojim bi opisali vašu depresiju. Partner nije vrijedan vaše patnje.
Zdravlje: Niste navikli na opuštanje dok ste punom parom angažovani.