Site icon Mladi Nikšića

Horoskop za 19. oktobar 2021. godine

horoskop

Rak se udaljava od partnera, Vaga se odlično osjeća, Jarac će imati komplikacije u vezi!

 

OVAN

 

Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete na polju posla uspjeti da ostvarite sve što budete željeli. Niste sigurni kako da prihvatite promjene koje primjećujete kod voljene osobe. Imate utisak da se udaljavate. Srčani problemi.

 

BIK

 

Zadovoljni ste svim onim što ste ostvarili po pitanju posla. Očekuje vas period u kojem će vam situacija biti generalno stabilna. Potrebno vam je više razumijevanja od strane voljene osobe. Stomačni problemi.

 

BLIZANCI

 

Probleme koje ste imali rješavate uz pomoć svojih saradnika. Polako vam se poslovna situacija mijenja na bolje. Dopustite simpatiji da vas bolje upozna i da razvijete dublji odnos. Uskoro je moguća veza. Bolovi u grlu.

 

RAK

 

Možete da očekujete pozitivna dešavanja na polju posla. Konačno ostvarujete neke važne kontakte na ovom polju.. Moguće je da ste počeli da se udaljavate od partnera koji pokazuje svoje drugo lice. Pojačan apetit je naglašen.

 

LAV

 

Ako se budete dovoljno potrudili, uspjećete da završite poslove koje smatrate važnim. Nježnost i romantika su vam potrebni u odnosu sa voljenom osobom kako bi vaša veza mogla da ostane dobra. Problemi sa vrtoglavicom.

 

DJEVICA

 

Uskoro će vam se ukazati mogućnost za novu poslovnu saradnju do koje dolazite preko preporuke. Ukazaće vam se prilika da obnovite komunikaciju sa osobom iz prošlosti prema kojoj niste ravnodušni. Problemi sa nesanicom.

VAGA

 

Generalno vam je povoljan dan kada je u pitanju posao i sa lakoćom možete da ostvarite sve ono što želite. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Povećajte unos vitamina i minerala.

 

ŠKORPIJA

 

Potrudićete se da se bolje organizujete jer vam trenutno situacija na polju posla nije baš sjajna. Izbjegavajte svađe sa partnerom. Moguće je da ste oboje skloni pretjerivanju u afektu. Prilično ste osetljivi na polju zdravlja.

 

STRELAC

 

Lako dolazite do novih prilika za posao. Spremni ste da se upustite u manje poslovne rizike danas. Lepo se slažete i iskreno se volite, pa je odnos sa partnerom dobar. Možete da očekujete povoljan period. Dobro se osećate!

 

JARAC

 

Imaćete priliku da se okrenete ka novim saradnjama i prilikama da proširite svoj posao na neki način. Pred vama su nove komplikacije sa voljenom osobom, koje nećete lako prevazići. Povedite računa o ishrani.

 

VODOLIJA

Moguće je da ste malo razočarani poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Imate manjak. Konačno ćete pronaći kompromis sa osobom do koje vam je stalo. Vaša veza ipak može da se spasi. Posjetite ljekara radi kontrole.

RIBE

 

Raspoloženi ste za nova poslovna dešavanja i spremni ste da ostvarite nove kontakte koji će vam biti značajni. Povoljan je dan za nova poznanstva ako ste slobodni. Možete da očekujete lijep dan. Skloni ste virusnim infekcijama.

Exit mobile version