Mladi Nikšića

Srijeda je. Odmah na početku da kažemo da Merkur danas pravi konjunkciju sa Suncem. Mjesec ulazi u Škorpion, što nije baš po volji samom Mjesecu. Mars sa svojom dobrom zdravom i jakom energijom uživa u Škorpionu, dok Mjesecu ovaj znak baš i ne „leži“.

Ipak, današnji dan proteći će u poslovnim pregovorima u kojima možete biti izuzetno uspješni, jer vas retrogradnost Merkura podsjeća na ranije greške i propuste i sada ste daleko oprezniji. Analizirajte svoje ranije postupke uvijek, neka vam to bude navika, jer iz sopstvenih grešaka možete mnogo toga da naučite, a svakako i posmatrajući druge oko sebe.
Očekujte vijesti. Komunikacija je danas intenzivna. Um radi punom parom, otkrivaju se i neke istine i laži.

OVAN
POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu energiju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rješenje za sve probleme.
LJUBAV
Djelujete šarmantno i privlačno na partnera i umijete vješto da zavedete osobu koja vam se dopada. Iskoristite to ovaj vikend.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.
BIK
POSAO
Nalazite se u trendu i ispred drugih. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri.
LJUBAV
Imate dobar emotivni predosjećaj, a ljubavna igra je najljepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se!
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.
BLIZANCI
POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procjenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku.
LJUBAV
Postajete sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje i čini vam se da bliska osoba djeluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
RAK
POSAO
Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
LAV
POSAO
Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što osjećate. To će vam donijeti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE
Potrebno je da korigujete ishranu.
DJEVICA
POSAO
Djelujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike.
LJUBAV
Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svijetu intime.
ZDRAVLJE
Unosite više tečnosti.
VAGA
POSAO
Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umješni da prevaziđete konfliktne situacije.
LJUBAV
Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osjećanja progovore.
ZDRAVLJE
Problemi sa mišićima.
ŠKORPIJA
POSAO
Raspolažete sa ubjedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Zato, nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.
LJUBAV
Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.
STRIJELAC
POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje rješenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vješto izbjegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
LJUBAV
Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcjenjivati partnerove sposobnosti, nije uvijek sve tako jednostavno.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.
JARAC
POSAO
Primjećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.
LJUBAV
Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE
Prijala bi vam relaksacija.
VODOLIJA
POSAO
Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve.
LJUBAV
Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Više se rekreirajte.
RIBE
POSAO
Nalazite se u dobroj formi i nemojte oklijevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosječna mjerila.
LJUBAV
Uvijek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osjećate.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.