Porno zvijezda Maksi Munds ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao vlasnica najvećih grudi na svijetu, pošto je utvrđeno da svaka njena dojka teži devet kilograma. Maksi je još prije nekoliko godina čula da postoji kategorija “najveće prirodne grudi” i kontaktirala je kancelariju Ginisa da bi saznala imaju li kategoriju za vještačke grudi.

“Rekli su mi da nemaju i više ih nisam zvala. Kasnije su, međutim, oni zvali mene i pitali me da li sam još zainteresovana da učestvujem u takmičenju. Rekla sam da jesam i sada su me obavjestili da sam šampionka”, rekla je Maksi.

Maksi je devedesetih godina počela da radi kao striptizeta na Floridi. Bivša balerina tada je odlučila da promjeni svoju figuru.

“Imala sam neke staromodne silikone. Tada su krenule one strašne priče o njima i odlučila sam da ih izvadim i stavim nove, manje štetne implantate”, kaže Maksi.

Kada su grudi ponovo počele da joj se opuštaju, Maksi se odlučila za novu tehnologiju koja je njene grudi “tjerala” da proizvode tečnost koja ih je popunjavala.

Došlo je, međutim, do neke anomalije i grudi su narasle mnogo više nego što je bilo predviđeno. Maksi kaže da joj je sada gotovo nemoguće da nađe partnera, ali je bar ušla u Ginisovu knjigu rekorda.