Selektor vaterpolista Crne Gore Vladimir Gojković kaže da našem nacionlnom timu nešto nedostaje kako bi u svoju korist rešavao utakmice protiv najozbiljnijih evropskih selekcija.

“Ponavljaju nam se neke stvari od prošlog ljeta. U ovom meču smo počeli da padamo sredinom druge četvrtine i ti padovi se stalno dešavaju. To nije dobro. Zadovoljniji sam utakmicom sa Španijom nego večerašnjom, sem samog početka utakmice. Nemamo kontinuitet i ne pokazujemo ga u duelima sa ovim ekipama”, rekao je Gojković.

Crna Gora je porazom značajno umanjila šanse za plasman na F8 Svjetskog kupa.
“Znali smo da su Španija, Srbija i Grčka u ovom momentu individualno kvalitetnije. Mi pokušavamo da na kolektivu gradimo igru. Definitivno nešto nedostaje da bismo sve ovo podigli. Ne mislim da smo individualno najjači, ali ima momenata kada to izgleda dobro”, istakao je Gojković.
Ostali su još mečevi sa Australijom (nedjelja od 17.30) i Grčkom (utorak, 19.30).
“Čekaju nas dva teška meča. Moraćemo da pobijedimo neku od ovih velikih ekipa ako želimo da dođemo na taj nivo. To je prvi cilj, a nije dobro što nismo zadržali periode dobre igre i što ih nismo iskoristili”, kazao je Gojković.