Škorpija

Donosimo vam detaljnu astro prognozu za narednu godinu. Od početka godine do aprila imaćete nepotrebne troškove. Krajem aprila, tranzit planete Saturn u Vodoliji doprineće različitim rezultatima na poslovnom planu. 2022. će vam pomoći da završite poslove koji su na čekanju. To će biti veliko olakšanje. Položaj planete omogućiće vam udoban život tokom cijele godine.

Ljubav
Četiri eklipse u vašem i opozicionom znaku Bika (koji je i vaša prirodna 7. kuća braka i odnosa) učiniće ovu godinu zanimljivom i na svoj način zahtjevnom. 16.5. i 25.10. su pomračine u vašem, a 30.4. i 8.11. u znaku Bika gde je i Uran. Dani su to kad ćete vjerovatno prolaziti iskušenja u ličnim odnosima. Zato odluke donesite tek nakon pomračina, kada stvari budete mogli da vidite jasnije.
Dobar Jupiter iz Riba u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi i djece učiniće da vjerovatno ispravno postupite. Kad se sve zbroji, pred vama je bogata ljubavna godina u kojoj neće nedostajati događaja i doživljaja. Dobra Venera biće vam naklonjena od 6.4. do 3.5, od 19.7. do 12.8, te posebno od 24.10. do 17.11.
Posao
Suočićete se sa preprekama i nevoljama na poslovnom planu, zato se savjetuje da završite preostale projekte iz 2021. Važno je reći da ove godine ne očekujte podršku drugih u svom radu, jer opozicioni Uran cijelu godinu, kao i dug boravak Marsa (od 21.8. do kraja godine) neće donijeti ništa osim povremenih trzavica. No to vama neće ni biti niti važno jer ćete se oslanjati na vlastite snage i s mislima biti negdje drugde. Umjetnost, djeca, sve lijepo i dobro, sport i slične teme zaokupljaće vašu pozornost više nego posao.
Izbjegavajte velika ulaganja.
Porodica
Porodični horoskop sugeriše da budete pažljiviji prema roditeljima. Podržite ih, ali nemojte previše biti sentimentalni. Vrijeme je da samostalno donosite odluke.
Novac
U 2022. godini imaćete i prihoda i rashoda i nećete moći da uštedite mnogo novca. Možda ćete morati da platite i troškove za vezane zdravstvene probleme. Pokušajte da izmirite dugove. Moguće je da će vam se otvoriti novi izvor prihoda, a takođe manje su šanse za kupovinu nekretnine tokom godine.
Zdravlje
Uran i Saturn u kvadratnim tranzitima na vašem znaku će cijele godine donositi iskušenja, nerviranja i problema. Ipak, dobri Jupiter će sve ublažiti uz neko dobro društvo, smijeh i slično. Smirite se i potražite vedre sadržaje koji motivišu.
Izvor: Stil