Na X Medjunarodnom turniru “13 Novembar“ koji je juče održan na Cetinju povodom dana Opštine, takmičari Džudo kluba “Onogošt” osvojili su 12 medalja, od čega tri zlatne, isto toliko srebrnih i šest bronzanih.

Turnir se održao u konkurencijama: mladjih poletaraca, poletaraca, mladjih i starijih pionira, a učešće su uzeli klubovi iz Crne Gore i okruženja.

Prva mjesta iz nikšićkog kluba osvojili su: Stanko Vujović (mlađi pioniri u kat. -34 kg), Petar Jocović (mlađi pioniri u kat. -46 kg) i Vasko Kecojević (stariji pioniri u kat. -50 kg).

Druga mjesta i srebrne medalje pripale su: Stanko Vujović (stariji pioniri u kat. -34 kg), Vuk Mijušković (stariji pioniri u kat. -46 kg) i Nikolina Todorović (starije pionirke u kat. -63 kg).

Bronzanim medaljama okitili su se: Lucija Mrvaljević (mlađa poletarka u kat. -20 kg),, Radovan Stanišić (mlađi poletarac u kat. -20 kg), Lazar Stanišić (mlađi poletarac u kat. -22 kg), Luka Radulović (poletarci u kat. -34 kg), Petar Radović (mlađi pioniri u kat. -34 kg) i Balša Mrvaljević (mlađi pioniri u kat. -42 kg).