Nakon što je prilikom jednog tajm-auta u utakmici protiv Crvene zvezde opsovao “majku cigansku”, trener Sutjeske pokušava da spusti loptu, prenosi Blic.rs.

Incident (video) se dogodio u finišu meča 11. kola ABA lige, kada je trener Nikšićana uputio sočnu psovku.

“Imam dobre odnose sa svima iz Crvene zvezde, sa Dejanom Radonjićem sam veoma dobar prijatelj. Kasnije sam video šta sam rekao, svestan sam da se digla velika prašina. To nije bilo upućeno nikome iz Zvezde. Treba da se spusti lopta”, naglasio je Dubljević.

Trener Sutjeske ističe da je zbog svoje impulsivnosti tako reagovao.

“Znate i sami da sam agresivan na tajm-autima. To je sve zbog želje za pobedom. Iz Zvezde nije bilo nikakvih reakcija, a ukoliko ih bude, spreman sam da pozovem Radonjića i da mu se izvinim. Mnogi komentarišu da je to zbog toga što sam partizanovac, ali to nema nikakve veze.”

Dvorana u Nikšiću je bila popunjena do poslednjeg mesta u duelu protiv favorizovanog protivnika.

“Dvorana je bila dupke puna. Bilo je 4.000 gledalaca i nije izbio nijedan incident iako je na tribinama bilo i Zvezdinih navijača.”

Sutjeska ima ogromnu podršku u Nikšiću, ali je rezultati trenutno na prate.

“Nismo imali sreće u pojedinim utakmicama, a uz to nas je sačekao težak raspored. Zbog toga se nalazimo tu gde jesmo. Odigrali smo dobar meč protiv evroligaša, nadam se da će nam se u nastavku sezone to vratiti. Uz neke dobre rezultate možda bismo mogli i u sredinu tabele”, optimista je Dubljević.