Nastup jednog od najboljih punk-rock bendova na prostorima bivše SFRJ – DST najavljen je za 13. 12. u Montenegro pub-u.

DST (Društvo Skrivenih Talenata) je bend iz Nikšića osnovan 1992. godine, a prvi zapaženiji nastup imali su iste godine na Crnogorskoj gitarijadi.  Snimaju demo album “Prizemlje” 1995. godine i nastupaju kao predgrupa mnogim poznatim bendovima.

Afirmaciju stiču albumom “Ubijanje idola” (1997), kada kreću da sviraju i van Crne Gore. Slijede mnogobrojne klupske svirke i nastup u revijalnom dijelu Crnogorske gitarijade 2000. godine.

Drugi album, “U taj sudnji čas”, izdali su 2002. i ubrzo gostuju na svim većim festivalima u regionu (EX Yu Rocks – Bugojno, EXIT 04 – Novi Sad, Nisomnia – Niš…). U sklopu promocije materijala uspjeli su da snime 5 spotova.

Krajem 2006. godine su izdali svoj treći (četvrti) album “Gubitak kontrole”, koji je za sada izašao u Crnoj Gori kao samoizdanje i u Hrvatskoj za etiketu “Slušaj najglasnije”.

Pojavili su se i na kompilaciji Bombardiranje New Yorka, a u sklopu promocije poslednjeg albuma (za sada) svirali u CG, Srbiji, Makedoniji i BIH. Trenutno rade na novim pjesmama.

Ulaz je slobodan!

https://www.youtube.com/watch?v=CDUHcecYhYk