Nekolicina navijača FK Čelik došla je i danas na teren kako bi očistili stadion. Fk Čelik je u veoma lošoj situaciji, što se tiče kluba kao i navijača nema nagovještaja da će se to promijeniti.

Koliko je situacija loša pokazuju pozajmljene probušene mreže. Treba napomenuti da je namještanje utakmica bio veliki problem i da se zbog toga tim nalazi u trećoj ligi. Ideja za ovu akciju potiče od mladih navijača, među kojima su Baka Bojanić, Luka Zečević i Mihailo Vuković. Sredjivanje tribine uveliko traje i najavljuju farbanje iste (kopa) u plavo-crnoj boji. Svojim prisustvom i doprinosom pokušavaju da ga spasu od zaborava i propadanja.

Trenutno je klub bez vlasnika. Igrači ne primaju plate i igraju iz ljubavi prema klubu. Čelik je prvi u trećoj Crnogorskoj ligi i nada se ulasku sledeće sezone u drugu. Navijači, kojih ima 30-ak pozivaju Mija Raičevića “nekadašnjeg golmana Čelika” koji je prošle sezone pomagao Fapovce i ostale sugradjane da se pridruže i pomognu FAP mašini i klubu prije svega. Sledeća utakmica je početkom marta sa Crvenom stijenom.

gol navijaci FK Celik 2 navijaci FK Celik 3 navijaci FK Celik 4