Uz bogat zabavni program kako na gradskim trgovima tako i u hotelima širom Crne Gore građani će večeras dočekati Novu 2017. godinu. Crnogorsko primorje i ove godine će biti jedna od glavnih destinacija u regionu za doček Nove godine. Većina gradova na obali sprema doček Nove na trgu, naravno i reprizu.

PODGORICA
Doček Nove godine na Trgu nezavisnosti u Podgorici 31. decembra, počeće u 17h programom za djecu, a otvoriće ga dječiji animatori Davor Dragojević i Žarko Žabac, nakon čega će sve mališane zabavljati hor Zvjezdice i solisti: Jovan Aleksić, Katarina Radulović, Sara Asanović, Anja Jestrović, Jana Trifunović. Na kraju dječijeg programa stiže i Djeda Mraz, koji će djeci dijeliti slatkiše.

Crnogorski muzičari Kaja Milačić, Stefan Filipović, Monika Knezović i Neda Papović, nastupiće 31. decembra, od 21 sat, dok će solističkim koncertima sve prisutne u Novu godinu uvesti Zoran Kalezić i Nenad Knežević – KNEZ.

Za 1. januar planiran je koncert grupe Miligram i crnogorskih muzičara najavili su iz Turističke organizacije glavnog grada.
Podgorički hoteli najavili su bogat muzički i zabavni program za novogodišnje praznike.

U hotelu “Hilton” gosti će Novu godinu dočekati uz Lepu Lukić, a sa njom će te večeri u hotelu Hilton nastupati Mogul Bend i Bane Nedović sa bendom.
U hotelu „Verde“ u Donjoj Gorici gostovaće 31. decembra Marija Šerifović i Danijel Alibabić, dok će prvog dana Nove pjevati Željko Joksimović.

BUDVA
Budva koja nosi epitet regionalno najbolje zabave za „najluđu noć“ i ove godine će ga opravdadati programom ispod zidina Starog grada.
Budva metropola crnogorskog turizma
U subotu 31. decembra program počinje u podne uz svečani novogodišnji koncert “Gradske muzike Budve” i evergreen muziku.
Večernji program počinje u 21. 30h koncertom grupe “Perper“, a nakon najpoznatijeg crnogorskog benda slijedi koncert vodeće muzičke zvijezde regiona Željka Joksimovića.

Doček Nove 2017. godine u Budvi uz Željka Joksimovića

Prvog januara preko dana će se održati tradicionalni svečani koncert “Mediteranskog revijskog orkestra” kada će nastupiti solisti Jadranka Jovanović, Oliver Njego, Lana Asja Dabović, Marko Kalajanović i Vili Ferdinandi. Večernji program počeće u 21h nastupom grupe Highway Trio, u 22h očekuje se Sergej Ćetković, a onda grupa Parni valjak.

Drugog januara će u Budvi goste uveseljavati Vanja Radovanović – Miladin Šobić tribute band, oko 22h planiran je nastup grupe “Frajle”, a program će završiti nastupom Nena Belana,najavljeno je iz TO Budva.

Muzičke zvijezde regiona garantuju sjajajn provod u najluđoj noći i u budvanskim hotelima. U hotelu Splendid goste će zabavljati Hari Mata Hari, Jelena Tomašević, Haris Džinović, kao i orkestar Žutog Serhatlića, a u hotelu Palas za dobru atmosferu su zaduženi Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Petar Grašo, Danijela Martinović i orkestar Ace Sofronijevića.

BAR
Drugu godinu zaredom crnogorskoj turističkoj metropoli u atraktivnosti novogodišnjeg programa pariraju iz To Bar.
Za “najluđu” noć koncert na gradskom trgu imaće Severina Vučković. Za 1. januar zakazan je koncert Bajage i instruktora koji takođe garantuju dobar provod.
Severina Vučković za “najluđu” noć u Baru

TIVAT
I opština Tivat pripremila je bogat program za doček Nove godine, 31. decembra goste će zabavljati DJ Perry, Nina Petković i grupe “Dan poslije” i Prljavo kazalište.
Prvog januara koncert u podne održaće Ana Rucner, a uveče će goste zabavljati DJ Perry, Vanja Radovanović i Haris Džinović.

HERCEG NOVI
Bogat program pripremili su i u Herceg Novom.
Počeće 31. decembra dječijom Novom godinom. Na glavnom gradskom trgu će se od 11 do 14 sati sa mališanima družiti animatori: Žarko Žabac, Šanta Panta – Djed Mraz i Mađioničar.
Nakon što otkuca ponoć sa Sahat kule spustiti će se Djeda Mraz
Doček će biti nastavljen sa nastupom beogradskog benda “Perpetumobile benda” u 21 sati, a potom regionalna zvijezda Dženan Lončarević.
Planirano je i spuštanje Djeda Mraza niz Sahat kulu tačno u ponoć, a nebo će osvijetliti vatromet.

Novost je da će ove godine biti priređen doček na Škveru. Gradska luka će 31. decembra biti mjesto za one koji vole elektonsku muziku – nastupiće 7 DJ-eva iz naše zemlje i inostranstva.

Hercegnovski Škver
Atmosferu će do usijanja dovesti DJ-evi Toni Rios iz Njemačke i Yvan Genkins iz Švajcarske, a line up će upotpuniti članovi dobro poznate novske asocijacije DJ-eva Groovy Castel Nuovo.
Prvog januara na trgu će sa početkom od 21 sati nastupiti grupe “St. Luis band” i “Lexington band”.

Svečani doček Nove godine biće organizovan i u hotelu “Palmon bay” kao i u Gradskoj kafani i mnogobrojnim lokalima na Škveru.
DOBAR PROVOD I SREĆNU NOVU GODINU ŽELI VAM NAŠ PORTAL!