Site icon Mladi Nikšića

Dnevni horoskop za 16. novembar 2021. godine

Bikove ne drži mjesto,Blizance čeka lekcija dok Jarčevima promiču krupne stvari.
 
OVAN
POSAO
Optimizam u razmišljanju djeluje podsticajno i na vašu okolinu. Važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek među saradnicima. Pravilna raspodjela interesa predstavlja suštinsko pitanje.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu umijete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.
BIK
POSAO
Ništa nije toliko komplikovano da ne može da se poboljša ili unaprijedi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad.
LJUBAV
Prolazite kroz neku osjetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživjelo u stvarnosti, morate imati dovoljno vjere i samopouzdanja pred bližom okolinom.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.
BLIZANCI
POSAO
Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umjeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspješne rezultate.
LJUBAV
Vaši emotivni utisci i raspoloženje se mijenjaju u zvisnosti od društva u kojem se nalazite. Željeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.
RAK
POSAO
Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nijesu dovoljne da biste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate.
LJUBAV
Nečije prisustvo i određeni događaji daju novi smisao u vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Zatražite je od prave osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.
LAV
POSAO
Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju vaš zaštitini znak. Da biste ostvarili svoje namjere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima.
LJUBAV
Raduju vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osjećate novi emotivni uzlet.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.
DJEVICA
POSAO
Teorijske postavke ne moraju uvijek da se poklapaju sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako biste zaštitili svoju poziciju i interese.
LJUBAV
Osjećate potrebu da vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete i svoj svijet intime. Prijaće vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.
VAGA
POSAO
Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promjene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste djelovali u skladu sa svojim planovima.
LJUBAV
Privlače vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za vas ima i veliku draž.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.
ŠKORPIJA
POSAO
Ponekad treba promijeniti tipičan obrazac poslovnog ponašanja i primijeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procjenu uslova i mogućnosti koje imate.
LJUBAV
Ne skrivate svoje namjere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od vaše volje. Postoji i duži ili teži put koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.
STRIJELAC
POSAO
Novi poslovni izazovi djeluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka pretjerivanju može da vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa.
LJUBAV
Osjećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rješenje.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.
JARAC
POSAO
Računate na varijantu da sve što uložite na poslovnom polju treba da vam se vrati uvećano. Svjesni ste svojih kvaliteta i želite da udovostručite rezultate na različitim nivoima.
LJUBAV
Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u vama novu energiju. Sve je ljepše kada razmjenjujete svoje misli i osjećanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.
VODOLIJA
POSAO
Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mjesto među saradnicima kako biste uspješno funkcionisali na više strana istovremeno.
LJUBAV
Emotivna radost koju osjećate, najavljuje nove događaje ili neke ljepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači vašu pažnju. Planirajte novi ljubavni susret.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.
RIBE
POSAO
Potrebno je da korigujete svoje zahtjeve u skladu sa zakonitostima ili promjenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti. Razmislite o novom usklađivanju poslovnih interesa
LJUBAV
Pokušavate na bolji način da razumijete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rješava u iskrenom razgovoru kroz odnos povjeravanja.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.
Exit mobile version