mladi niksica

Pogledajte šta su vam zvijezde zapisale za ovu subotu.

OVAN

Posao: Ovan druge dekade ima potrebu da mjenja posao. Ne slušajte ničije savjete, vjerujte sebi. Dovoljno ste odlučni.
Ljubav: Budite optimista, izlazak na večeru može vam podići raspoloženje.
Zdravlje: Optimistično se osjećate, to vas čini zdravim.

BIK

Posao: Glasno nastupate. Izbegnite konflikt sa osobom u znaku Škorpije. Novac ne očekujte tokom dana.                                                                       Ljubav: Budite optimista, izlazak na večeru može vam podići raspoloženje.                                                                                                                                     Zdravlje: Optimistično se osjećate, to vas čini zdravim.

BLIZANCI

Posao: Loš odnos sa svima koji su u vašem okruženju. Nemojte toliko da se suprotstavljate kolegama.Pokvarićete saradnju sa inostranim partnerima.
Ljubav: Puni ste zadovoljstva. Ovo je jedan od ljepših dana u mjesecu.
Zdravlje: Upala grla.

RAK

Posao: Danas ste lijeni, nekako bi vam bolje prijalo da ste sada na odmoru. Opustite se, jer još uvek nisu veliki zadaci pred vama.
Ljubav: Okrenuti ste domu i porodici, sve vam je bolje i lepše među najbližima. Harmonija u emotivnim odnosima je već dugo prisutna.
Zdravlje: Problem sa varenjem.

LAV

Posao: Postajete svjesni svojih slabosti. Često okrivljujete druge. Nije dobro da tako radite jer gubite kredibilitet među kolegama. Razmislite dobro o svom ponašanju.
Ljubav: Ljubav vam je pomalo daleka u današnjem danu. Mislite na novac.
Zdravlje: Visok pritisak.

DJEVICA

Posao: Vi se nervirate zbog sitnica. Rješavajte bitnije stvari od tih detalja koji vas iscrpljuju. Novac vam stiže preko znaka Vodolije i Lava.
Ljubav: Putovanje sa partnerom je odloženo i to vas čini tužnim.
Zdravlje: Sami sebi pravite nervozu.

VAGA

Posao: Dobra komunikacija sa poslovnim partnerima daje vam više samopouzdanja. Možete da namirišete veliki poslovni uspijeh.
Ljubav: Na trenutak emocije će biti poljuljane ali srećom partner će Vas umiriti sa velikom pažnjom koju će da usmjeri na vas u kasnim satima.
Zdravlje: Nizak pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Individualnost danas uzima maha. Borite se sa kulama i gradovima i nikog ne zovete u pomoć. Dokle? Pa i vi ste samo od krvi i mesa.
Ljubav: Preuzeli ste igru. Sada ste vi glavni i to otvoreno pokazujete. Ovakva oholost može da se završi lomom i to vašim.
Zdravlje: Bolovi u leđima.

STRIJELAC

Posao: Puno energije koju želite da podijelite sa saradnicima. Imate mnogo podrške na radnom mjestu zbog urođenog optimizma.
Ljubav: Partnerski odnosi su danas na zavidnom nivou. Prisutna su davanja. Izuzetna komunikacija na kojoj vam mnogi zavide.
Zdravlje: Povremeni bolovi u kičmi.

JARAC

Posao: Birate ljude sa kojima želite da radite. Nemojte da budete pretjerano izbirljivi jer na kraju može se dogoditi da ostanete bez ičije pomoći.
Ljubav: Promijenite partnera, to je bar sada najlakše. A šta posle?
Zdravlje: Osjećate težinu.

VODOLIJA

Posao: Skloni ste da stvorite radnu atmosferu koja je naporna za druge. Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Budite i dalje jaki.
Ljubav: Volite situacije u ljubavi koje su pune iznenađenja. Svaka monotonija i ustaljenost vas uznemiruje.
Zdravlje: Pazite da ne uganete zglob.

RIBE

Posao: Veća količina novca je u igri, ali nije vam na dohvat ruke. Trebalo bi da promijenite taktiku pa ćete i vi ugrabiti svoje “parče kolača”.
Ljubav: Brinete o svemu pa i o partneru koji je neraspoložen. Oboje ste se udaljili zbog pretjeranog posla.
Zdravlje: Problem sa vidom.