Bogat ljubavni život Bikova, Blizancima treba podrška partnera, Djevice žude da se mjenjaju, kreativnost krasi Vage, Škorpije traže krivca u Lavu, Strijelčevima ide s novcem, odlična energija za Jarčeve, Vodolije u konfliktu, Ribe optimistične.

OVAN
Posao: Imate motiv da zaradite nove povlastice. Bićete dovoljno u fokusu koji obećava veliki uspjeh. Pomak koji vi pravite je odličan i nemate razloga da budete skeptični. Ponekad se sugeriše na povremeno prilagođavanje tamo gdje nijeste dovoljno fleksibilni.
Ljubav: Imate šansu da upoznate osobu koja vam mnogo obećava, ali nije spremna da vam to ispuni. Imate jaku intuiciju i nećete biti iznenađeni nečijim postupcima.
Zdravlje: Imate dovoljno razloga da se osjećate odlično.
BIK
Posao: Osobe u vašem okruženju su ključne za vaš uspjeh pa, na neki način, i za neuspjeh. Koliko ste otvoreni za saradnju, toliko ćete biti podržani u onome što trenutno radite. Ponekad ste malo više pod vatrom koja može da smeta kolegama, pa ćete povremeno morati da povlačite ručnu bez izuzetka. Potrebno je da balansirate energiju u svom okruženju.
Ljubav: Vaš ljubavni život može da ima bogat sadržaj. Sve zavisi od partnerovog raspoloženja i njegove podsticajne energije na mnoge stvari na koje nijeste računali da mogu da vam se dese.
Zdravlje: Zdravstvena slika vam nije loša.
BLIZANCI
Posao: Ukoliko imate bar malo preduzetničkog duha, možete biti na dobitku. Pokušajte da se bavite trgovanjem hartijama od vrednosti. Podstičite svoj talenat na konkretnom primjeru koji vam pruža mnogo više koristi od klasičnih poslova.
Ljubav: Sve će vam biti lakše, ukoliko budete imali podršku partnera. Popričajte sa voljenom osobom i objasnite joj šta za vas predstavlja njegno prisustvo.
Zdravlje: Hronični bolesnici bi morali da idu redovno na kontrole.
RAK
Posao: Dovoljno ste ambiciozni da ste spremni da prihvatite veću poziciju. Vaši saradnici to uviđaju i pomalo vas kritički posmatraju. Pokušavaju čak i da vas kopiraju ali neće moći u tome da uspiju koliko vi u suštini možete i da dogurate.
Ljubav: Partner vas podržava i sugeriše da promenite neke odluke kako bi ubrzali korake do cilja. Nemate razloga za paniku. Imate dosta povoljne vibracije na emotivnom polju.
Zdravlje: Problemi sa digestivnim traktom.
LAV
Posao: Ne dopuštajete da vas zamaraju nepotrebne stvari u životu kao što je sređivanje starih fioka. Budite pažljivi sa starim dokumentima, ponekad ste možda olakog shvatanja da neke stvari nećete moći da završite na vrijeme, pa ste spremni mnogo toga da uradite za kratko vrijeme, što je u suštini nepotrebno.
Ljubav: Još uvek imate solidan stav prema vašem partneru. Nemate namjeru da se mjenjate u emotivnom smislu pa ste ovaj put odlučili da preuzmete inicijativu u vezi izlaska koji ste namjeravali da sprovedete.
Zdravlje: Nesanica.
DJEVICA
Posao: Djelujete odlučno i odgovorno u namjeri koju imate. Sumiranje utisaka je nešto što se smatra nepotrebnim stvarima u vašem životu trenutno. Ne dopustite da se tako nešto dešava kako bi energiju koju imate usmjerili na kvalitetnije stvari u svom životu. Tada ćete biti u svakom slučaju od koristi kako za sebe, tako i za druge.
Ljubav: Imate potrebu da se mjenjate. Partner je više iznenađen nekim vašim činjenicama, nego što se i očekivalo. Bili ste na neki način podstaknuti nečijom idejom koja vam se dopala.
Zdravlje: Imate loš izbor hrane.
VAGA
Posao: Vaša kreativnost dolazi do velikog izražaja. Imate stav pobednika i niste u suštini na velikom gubitku sa namerama koje trenutno imate. Bićete izuzetno ambiciozni, kada su nove šanse u pitanju, pa se potrudite da ih podstičete svojom vizuelizacijom.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ne propustite priliku za jedan konkretan parti koji su vam najavili. Pojavite se u grupi prijatnih ljudi pa nećete morati puno da se trudite što se vašeg emotivnog života tiče.
Zdravlje: Bubrezi su vam slaba tačka.
ŠKORPIJA
Posao: Podstičite svoj pozitivan stav pa ćete daleko da dogurate. U suprotnom nećete moći da iskoristite u potpunosti svoj talenat, koji vam se nameće kao imperativ vašeg ličnog uspjeha. Budite prisutni na većem broju sastanaka i pokušajte da izvučete pouku kako brže doći do novca.
Ljubav: Imate stav da vam je jedan Lav krivac za vaše neuspjehe na ljubavnom planu. Pomalo ste sumnjičavi u vezi novih stvari, koje mogu da vam se dese. Bićete podstaknuti idejom da više sumirate utiske nego što ćete biti u srcu dešavanja.
Zdravlje: Ne unosite dovoljno vitamina.
STRIJELAC
Posao: Imate odlične aspekte, što se tiče polja finansija. Ono što bi bilo dobro da uradite je nešto veoma značajno na putu vašeg uspjeha. Dovoljno dobrim tempom se razvijate, da uviđate dovoljno dobre ideje koje možete da implementirate bez većih izgovora.
Ljubav: Partner vas se uželeo i nema namjeru da vas zaobilazi. Budite otvorenog srca, kako bi uspjeli da se prilagodite isuviše dobroj energiji koja vas okružuje.
Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.
JARAC
Posao: Umijete da iskoristite odličnu energiju kojom ćete u suštini biti podstaknuti da nove ideje implementirate u pravom smjeru. Nećete biti loše raspoloženi ako budete otvoreno tražili pomoć od kolega sa kojima odlično sarađujete.
Ljubav: Isuviše ste na strani finansija nego emocija. Bićete dovoljno informisani što se posla tiče, ali sa druge strane ne razumete još uvijek partnerove namjere. Pokušajte da otvoreno popričate o vašem zajedničkom cilju.
Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba tačka odavno već.
VODOLIJA
Posao: Vaša preterana odgovornost dovodi do konflikta među kolegama. Pokušajte da primenjujete kompromisan stav u motivaciji sa okruženjem kako bi na vreme preuzeli odgovornost. Okruženje pihvata vaš stav po pitanju promena koje bi u suštini sproveli.
Ljubav: Očekujete pozitivna dešavanja na polju emocija. Partner vam isuviše ugađa. Bićete na dobrom putu da se odlično zabavite.
Zdravlje: Imate odličan stav prema velnesu.
RIBE
Posao: Budite zahvalni na poziciji koju ste stekli. Nijeste svesni još uvek koliko vas okruženje hvali jer ste uspjeli mnogo toga da im doprinesete u finansijskom smislu. Nećete se dugo zadržavati na poziciji koju trenutno imate već ćete pokušati da se razvijete za konkretno nešto više u svom poslu. U suštini statičnosti neće biti.
Ljubav: Optimističkim stavom, privlačite dovoljno pozitivne vibracije. Ukoliko ste sami, možete da odahnete jer su vam šanse za novu vezu isuviše pozitivne.
Zdravlje: Pokušavate da se rješite nepotrebnih kilograma.