Dnevni horoskop

Pred vama je dnevni horoskop, pa pročitajte kako su vam zvijezde naklonjene danas
Ovan, Lav i Blizanci u poslu, Bik upoznaje Vodoliju, Rak se oslanja na partnera, Djevica srećna, Vaga bez emocija, Škorpija pozitivna, povoljan dan za Strijelca, Jarac okrenut budućnosti, Ribe romantične.

OVAN
POSAO – Nečije riječi djeluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti.
LJUBAV – Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primjedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.
ZDRAVLJE – Loša cirkulacija.

BIK
POSAO – Susret sa jednom osobom potvrđuje vaše prognoze. Novi poslovni uspjeh djeluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava.
LJUBAV – Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namjere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrijebite svoj šarm, ali i ono dragocjeno zrno razuma koje imate.
ZDRAVLJE – Odlično.

BLIZANCI
POSAO – Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije.
LJUBAV – Postupite po svojoj savjesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posjedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.
ZDRAVLJE – Problemi sa leđima…

RAK
POSAO – Iritiraju vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju.
LJUBAV – Pretjerujete u svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primjedbe ili poruke koje upućujete.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

LAV
POSAO – Neko vas nagovara da promijenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspjeh uklopite u standardna mjerila i ne želite da eksperimentišete.
LJUBAV – U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uvjerenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim čudnim oduševljenjem.
ZDRAVLJE – Niste u kondiciji.

DJEVICA
POSAO – Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV – U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara.
ZDRAVLJE – Napetost…

VAGA
POSAO – Neko odbija da sasluša ili prihvati vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike.
LJUBAV – Ako vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osjećanja.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO – Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovni gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umjereniji u svojim izjavama pred saradnicima.
LJUBAV – U ljubavnom životu, za razliku od svog partnera, vi imate drugačija mjerila vrijednosti i jasnije ciljeve. Zato, povremeno djelujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE – Niste u kondiciji.

STRIJELAC
POSAO – Neko vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.
LJUBAV – Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.
ZDRAVLJE – Moguća temperatura…

JARAC
POSAO – Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Susret sa jednom osobom je neizbježan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom.
LJUBAV – Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što
se krije između redova.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

VODOLIJA
POSAO – Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog šefove pretjerane samovolje osjećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost. Nalazite se u nazahvalnoj poziciji.
LJUBAV – U susretu sa voljenom osobom ne želite da mijenjate svoje kriterijume, ali novo ubjeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obje strane.
ZDRAVLJE – Bez promjena.

RIBE
POSAO – Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspjeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći dio rezultata i ignoriše vaš uticaj.
LJUBAV – Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe. Prepustite se nekom od onih lijepih trenutka inspiracije i radosti.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.