Site icon Mladi Nikšića

Dnevni horoskop za 6. decembar

Mladi Nikšića

Dnevni horoskop za 6. decembar

Srijeda nam je stigla i danas je dan za Merkurove igrarije. Konjukcija sa Saturnom, pa sekstil sa Marsom. Iako nije neki period za novine, danas možete da pokušate sa nečim novim ali samo ako će to novo biti plod našeg uma ili mašte, komunikacije sa drugima. Danas je dan kada ćete mentalno biti jaki, ako treba da se suočite sa nekim ili nečim – uradite to danas, ako treba da date odgovore na neka pitanja ili da uđete u diskusiju, idealan dan za to. Ako su vam se nagomilali neki problemi, sjedite i na miru krenite u borbu sa njima, imate snagu pobjednika.
Mogući su i pozivi danas u vezi nekih stvari koje ste poodavno započeli, a nikada niste završili, nadamo se lijepim odgovorima.

Mudru i uspješnu srijedu vam želimo.
OVAN
POSAO
Još uvijek nije vrijeme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mjestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vrijeme će i vama donijeti šansu.
LJUBAV
Primijetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.
ZDRAVLJE
Glavobolja.
BIK
POSAO
Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.
LJUBAV
Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.
BLIZANCI
POSAO
Poslovni zadaci su se nagomilali i nepovjerljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbjegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.
LJUBAV
Uznemireni ste zbog riječi i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvjesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voljeli.
ZDRAVLJE
Moguća infekcija.
RAK
POSAO
Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate ”keca u rukavu”. Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obije strane. Ujedno vam može biti ”odskočna daska” za buduće radne pobjede.
LJUBAV
Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.
LAV
POSAO
Ne treba da budete površni i lakovjerni. U ovom slučaju nečije riječi ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje.
LJUBAV
Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo da vas košta. Pristanite na prijedlog osobe koju volite umjesto suvišne rasprave.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.
DJEVICA
POSAO
Ono što je neko od kolega rekao dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete. Treba saslušati i viđenje situacije drukčije od vašeg.
LJUBAV
Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, takvim ponašanjem samo postajete još bezvoljniji.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.
VAGA
POSAO
Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtijevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razriješili nedoumicu. Nerazumijevanje bi moglo da košta samo vas, pa zato vodite računa o svojim riječima.
LJUBAV
Iskažite više saosjećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite. To je recept za lijep dan.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.
ŠKORPIJA
POSAO
Razmotrite najnovije predloge, to će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronamjeran kolega želi da vam pomogne sugestijama.
LJUBAV
Primijetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo. Danas bi mogao da bude zanimljiv dan, obratite pažnju.
ZDRAVLJE
Odlično.
STRIJELAC
POSAO
Na pomolu su nesporazumi na radnom mjestu. Neka osoba je dobronamjerna, mada ste vi sumnjičavi i nepovjerljivi.
LJUBAV
Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumijevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.
JARAC
POSAO
Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogriješili. Dogovor je rješenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema.
LJUBAV
Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite, trenutna mimoilaženja u stavovima će se riješiti vremenom ako pokažete dovoljno razumijevanja.
ZDRAVLJE
Neraspoloženje.
VODOLIJA
POSAO
Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namjerava – morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega, ali bi bilo najbolje da to ignorišete.
LJUBAV
Razmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.
RIBE
POSAO
Da biste stekli povjerenje kolega postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanje novih pravila.
LJUBAV
Na emotivnom planu očigledna je Vaša ushićenost.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Exit mobile version