Horoskop

Strijelac ne smije da propusti priliku, profit za Jarca, a Ribama je vrijeme za promjene.

OVAN

Posao

Vaše zalaganje na polju posla može da vam donese mnogo bolju satisfakciju za neko vrijeme. Budite požrtvovani i ne pokušavajte da se opuštate usljed nečijih kritika. Ne morate da se oslanjate na saradnike.

Ljubav 

Imali ste mnogo toga da kažete partneru ovaj put, ali ste naišli na zid i odbijanje koje vam pričinjava nezadovoljstvo.

Zdravlje 

Solidno.

BIK

Posao

Finansije su vam danas loše postavljene. Aspekti vam poručuju mnogo bolji tretman za neko vrijeme. Trenutno se ne savjetuje veće investiranje u projekat, koji vam donosi mnogo više satisfakcije iz vaše tačke gledišta.

Ljubav

Morate da se prilagođavate partneru koji je pomalo tvrdoglav. Nijeste sami i to vam je najvažnije u ovom trenutku.

Zdravlje

Opuštajte se danas.

BLIZANCI

Posao

Nemate puno vremena da riješite mnogo toga ovaj put, ali imate stav koji vas vodi do mnogo bolje poslovne aktivnosti koju ćete sprovoditi u narednom periodu. Vodolija vam je na usluzi jer ima osjećaj za vaše probleme.

Ljubav

Ono što ste trenutno zamislili može da vam se u neku ruku i ostvari. Pokušavate mnogo toga da riješite i ne morate da se ustručavate da tražite i nešto više od partnera.

Zdravlje

Pluća su vam loša strana.

RAK

Posao

Nijeste morali da pristajete na kompromis, kada je u pitanju molba prijatelja da uradite dodatni dio posla. Nade koje ste imali da ćete mnogo toga završiti su ovaj put pale u vodu.

Ljubav

Pomalo vas mrači partnerov stav kada je emotivni život u pitanju. Nijeste spremni na promjenu koja se inicira, jer aspekti poručuju dodatno prilagođavanje ovaj put.

Zdravlje

Mogući problem sa jetrom.

LAV

Posao

Možda trenutno ne uviđate u kom pravcu vas vodi put kojim ste krenuli. Pokušajte da se udružite sa jednim Jarcem kada su u pitanju plasmani, koje ćete očekivati za naredni period.

Ljubav

Kada su u pitanju emocije nije vam loš dan. Jedna Djevica vas intrigira. Slijedi vam prijatno opuštanje.

Zdravlje

Srčana aritmija.

DJEVICA

Posao

Ukoliko ste pod trenutnim pritiskom ne očajavajte, jer vam slijedi bolji period kada možete očekivati mnogo bolje radno mjesto koje traži dozu kreativnosti. Saradnja sa Vagom je danas uspješna.

Ljubav

Nijeste sami trenutno i to je vaše najveće zadovoljstvo. Imate šta da ponudite paru pored sebe u svakom slučaju.

Zdravlje 

Oprez hroničnim bolesnicima.

VAGA

Posao 

Aspekti koje trenutno imate govore o poslovnoj satisfakciji na duže staze. Možete imati po koji izazov kada su novi segment u pitanju jer uviđete da možete mnogo toga postići na nekom drugom random okruženju.

Ljubav 

Partner vas pomalo iritira i ne želi da vas podrži. Pokušaj da se oslobodite pritiska, koji osjećate je trenutno neuspješan.

Zdravlje 

Nemate danas većih problema.

ŠKORPIJA

Posao 

Vaš uspjeh zavisi od nekoliko faktora. Morate biti spremni na novi izazov, jer nije sve u novcu na koji mislite. Bićete podstaknuti novim idejama, koje vam donose odličnu poslovnu priliku.

Ljubav 

Osjećate se odlično pored partnera koji vam je najveća podrška. Pokušajte da budete otvoreniji za nove izazove jer vam slijedi opuštanje.

Zdravlje 

Vrtoglavica.

STRIJELAC

Posao

Sposobnosti koje vi imate malo ko ih posjeduje. Bićete kandidat za viši status. Nijeste se možda još spremili za ovakav izazov. Važno je da ne propustite priliku koja vam se nudi. Možete očekivati više novca ovaj put.

Ljubav

Pokušavate da se pokažete u najboljem svijetlu pred osobama suprotnog pola. Možda nemate toliko sreće ovaj put, ali ne brinite. Planete vam obećavaju dobar provod.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

JARAC

Posao

Kada je vaša karijera u pitanju imaćete ključne zadatke. Oni će vam donijeti više profita. Vaša vrlina je u tome što ste istrajni u svojim namjerama bez obzira na prepreke koje ćete imati.

Ljubav

Danas vam emocije ne trebaju u većoj mjeri. Imate dosta obaveza na poslovnom planu da ne stižete da se opustite.

Zdravlje

Imate povišenu temperaturu.

VODOLIJA

Posao

Ukoliko ste IT stručnjak ne očajavajte ukoliko nijeste zaposleni. Oni koji traže novo poslovno okruženje danas mogu biti mnogo više u toj priči. Slijedi vam prijatno iznenađenje. Pomoć od prijatelja vam je na usluzi.

Ljubav

Ljubavni problem na pomolu. Vaša simpatija je sa drugom osobom i ne možete da oprostite sebi loš izbor, ovaj put.

Zdravlje

Problem u donjem stomaku.

RIBE

Posao

Poslovni aranžmani su nešto što ste već odavno priželjkivali. Umorili ste se od silnih obaveza, koje su podsticali vašu rutinu. Vrijeme je za veće promjene ovaj put. Nadređeni žele vaš uspjeh. Oslonite se na neke ljude iz vašeg departmana.

Ljubav

Ukoliko ste u braku nemate namjeru da očajavate ukoliko uvidite da partner ne obraća pažnju na vas. Možete se osjećati spokojno ukoliko se bavite svojim temama.

Zdravlje

Osjećate se loše.