Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koji vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan nervozan, Bik očekuje novine, Blizance čeka važan razgovor, Rak frustriran, Lav raspoložen, Djevica umorna, Vaga uživa u ljubavi, Škorpiji treba mir, Strijelac zadovoljan, Jarac napet, Vodolija sklona opraštanju, a Ribama je dosadno. Ovo je dnevni horoskop za 3. decembar 2021. godine.

Ovan

POSAO
Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na Vaše raspoloženje.
LJUBAV
Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promijeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namjera.
ZDRAVLJE
Napetost.

Bik
POSAO
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savjet.
LJUBAV
Ne zaboravite da prvi utisak umije lako da prevari. Oslonite se na svoja osjećanja. Pripazite se da ne upadnete u bespotrebne rasprave sa partnerom, ili prijateljima, danas!
ZDRAVLJE
Dobro.

Blizanci

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije koje ćete dobiti ovih dana. Važno je da udružite svoje ineterese sa provjerenim saradnicima.
LJUBAV
Dovoljno je da vidite osmijeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

Rak

POSAO
Nove dogadjaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju.
LJUBAV
Postoje neka pitanja koja se postupno rješavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rješavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Lav

POSAO
Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbjegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvijek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

Djevica

POSAO
Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
LJUBAV
Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste želeli da čujete što dodatno utiče na Vašu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro.

Vaga

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da riješite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV
Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosjećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje odredjene dileme, ne sumnjate da će Vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE
Dobro.

Škorpija

POSAO
Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namjere i jasne ciljeve.
LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE
Dobro.

Strijelac

POSAO
Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspijeha i ličnog zadovoljstva.
LJUBAV
Raduju Vas novi dogadjaji koji Vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE
Počnite sa vježbanjem.

Jarac

POSAO
Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenadjenja su moguća u oba pravca. Ne dozvolite sebi nikakve konflikte danas.
LJUBAV
Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, izmedju Vas i partnera povremeno provijava zajedničko nepovjerenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE
Napetost.

Vodolija
POSAO
Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rješenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, do god ne osjetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svijetu intime.
ZDRAVLJE
Provodite više vremena na svježem vazduhu.

Ribe

POSAO
Imate pomalo loš predosjećaj u iščekivanju na rasplet nekih dogadjaja na poslovnoj sceni ili na susret sa odredjenim saradnicima.
LJUBAV
Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja umije da djeluje vrlo pozitivno na Vaše raspoloženje. Trenutno Vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE
Dobro.