horoskop

Saznajte šta su vam zvijezde priredile.

Ovnovi se dobro osjećaju. Djevice treba da smanje cigarete, a Lavovima bi prijala dijeta.

OVAN

 

POSAO: Ušli ste u fazu u kojoj niste pretjerano zainteresovani za posao. Jednostavno imate manjak ambicija. Povoljan je period za godišnji odmor i za putovanja.

LJUBAV: Pronašli ste partnera sa kojim imate jake strasti ali takođe i česte konflikte. Smatrate da je vaša veza pomalo nestabilna. Ipak, u narednom periodu se može pokazati da je suprotno.

ZDRAVLJE: Ako ste imali neke probleme sa zdravljem, uspjeli ste da ih riješite. Sve bolje se osjećate.

 

BIK

 

POSAO: Zadovoljni ste svojim poslovnim statusom, jer znate da vam je radno mesto stabilno i da nemate čega da se plašite. Ne očekuju vas promjene ili problemi, nemate razlog za brigu.

LJUBAV: Flertujete i imate više od jedne opcije za vezu… Ipak, bez obzira na sva ta nova poznanstva, još mislite na bivšu ljubav. Uskoro ćete imati priliku za obnovu kontakta.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Ne bi trebalo da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO: Napravili ste malo nepromišljen poslovni potez pa se sada pitate kako će izgledati vaša profesionalna budućnost. Nema razloga za brigu jer će vas faktor sreće poslužiti.

LJUBAV: Taman kada ste pomislili da ste pronašli pravu osobu za sebe, shvatili ste da se pojavio još neko ko vam se takođe dopada. Pred vama su slatke muke i ljubavna nedoumica.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam umjerena fizička aktivnost kako biste održali dobru formu i kondiciju.

 

RAK

 

POSAO: Često mijenjate poslove i dopada vam se dinamična atmosfera. Nijeste spremni da se posvetite samo jednom projektu. Za sada vam odgovara takva atmosfera.

LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom djelujete veoma emotivno ali kada se razdvojite od nje, razmišljate i o drugim opcijama. Moguće je da jednostavno nijeste spremni za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro u svojoj koži i na polju zdravlja nemate nikakve probleme.

 

 

LAV

 

POSAO: Nekada vam nije lako da priznate da vam na ovom planu treba pomoć. Pokušajte da smanjite ponos i sujetu. Obratite se kolegama za savet i dobićete informacije koje vam trebaju.

LJUBAV: Nedostaje vam pažnja, udvaranje i lijep osjećaj koji donosi novo poznanstvo i novu ljubav. Ne treba da brinete jer vas očekuju baš takva dešavanja.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Razmislite o tome da primjenite nov režim ishrane i da se posavjetujete sa nutricionistom.

 

DJEVICA

 

POSAO: U narednom periodu možete da očekujete veoma važne poslovne promjene koje će vam pomoći da na poslovnom planu ostvarite uspijeh kom težite već duže vrijeme.

LJUBAV: Imate mnogo sreće na polju ljubavi danas! Možete da se nadate prilici da sa nekom osobom ostvarite duboke emocije i iskren, ljubavni odnos. Pred vama je lijep dan.

ZDRAVLJE: Smanjite cigarete. Bilo bi dobro da više pažnje posvetite stvaranju zdravijih navika.

 

VAGA

 

POSAO: Očekuje vas nova poslovna mogućnost na kojoj treba da dokažete svoje umeće i sposobnosti. Uspjećete da se pokažete u jako dobrom svijetlu pred nadređenima.

LJUBAV: Možete da se nadate tome da će osoba koja vam se dopada da preuzme inicijativu i da napravi prvi korak ka vama. Pred vama je šansa za početak veoma zanimljive veze.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. Pred vama je dobar dan u kom nećete imati nikakve probleme.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Veoma ste vrijedni, požrtvovani i nije vam teško da se posvetite svom poslu kako bi ostvarili cilj. U narednoj fazi ćete moći da proširite svoj posao.

LJUBAV: Trenutno malo nehajno gledate na muško- ženske odnose. Jednostavno niste još zainteresovani za nova poznanstva. Prija vam vaša sloboda i uživanje u tome.

ZDRAVLJE: Uspiješno ste se izborili sa problemima koje ste imali u prethodnoj fazi i sada se osjećate sasvim dobro.

 

STRIJELAC

 

POSAO: Nije vam baš lako da se posvetite svim poslovnim obavezama koje vas očekuju, radije ih izbjegavate. Pred vama je mogućnost da uživate u slobodnom danu.

LJUBAV: Postoji osoba do koje vam je stalo ali nekad nemate baš dovoljno vremena da budete samo sa njom. Moguće je da ponekad ona ima manje zamjerke zbog toga ali prevazićićete ih.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Generalno nemate veće probleme vaše telo je jako i zdravo.

 

JARAC

 

POSAO: Očekuje vas prilika da pronađete bolji posao i da počnete da zarađujete bolje nego prije. Možete da se nadate veoma pozitivnoj atmosferi kada je u pitanju profesionalno polje.

LJUBAV: U braku nijeste sasvim zadovoljni i očekujete promenu kod partnera. Možda je vreme da vi inicirate promjene. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da preuzmete kontrolu.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Puni ste pozitivne energije i želje za tim da budete aktivni.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Posao koji radite jeste prilično naporan ali ima i mnogo dobrih strana. Vi ste vrijedni i ništa vam ne pada teško. Zadovoljni ste jer ste uspijeli da ostvarite stabilnost.

LJUBAV: Ponekad dolazi do nesporazuma između vas i voljene osobe jer oboje mislite da se neke stvari podrazumijevaju. Potrudite se da joj pokažete da ste spremni da se trudite.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas prati. Nemojte da se forsirate previše i pazite na sebe.

 

RIBE

 

POSAO: Česta putovanja zbog posla na vas pozitivno djeluju, volite da budete u pokretu i da vam se dešavaju zanimljive stvari. Očekuje vas povoljan period za nove dogovore.

LJUBAV: Ponosni ste na svog partnera koji je trenutno vaša svijetla tačka. Dobro se osjećate kada ste zajedno. Ako ste nekim slučajem slobodni, poznanstvo dolazi sa osobom iz inostranstva.

ZDRAVLJE: Osjećate se bolje nego ikad. Ne biste trebali da se brinete jer problema nema.