Site icon Mladi Nikšića

Dnevni horoskop za 27. decembar

Jarac uporno pokušava da riješi nerješivo, Djevica odlučila da odmori, Vaga srećna, Vodolija zadovoljna sa životom

OVAN
Postoji mogućnost da na polju posla dobijete pomoć oko napredovanja koje ste očekivali. Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da vaš odnos vodi do braka i zajednice u budućnosti. Nađite vremena za odmor.
BIK
Moguće je da očekujete previše na poslovnom polju od današnjeg dana. Ne bi bilo dobro da se zalećete sa ulaganjima sada. Poradite na komunikaciji sa partnerom da bi se odnos poboljšao. Mogući su problemi sa srcem.
BLIZANCI
Moguće je da vam se nudi prilika da mijenjate svoje mjesto poslovanja ili ćete imati posao povezan sa inostranstvom. Djeluje vam da je partner prilično zatvoren i ne dopada vam se njegov pristup ka vama. Problemi sa zuboboljom.
RAK
Na polju posla vam je naglašena nepovoljna faza. Očekuje vas period koji može da vam bude promenljiv. Flertujete i nije vam lako da se odlučite samo za jednu osobu, jer imate prilično mnogo udvarača. Zdravlje je sve bolje.
LAV
Maksimalno se trudite na polju posla ostvarite dobar imidž i dobar odnos sa saradnicima. Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom možete da očekujete neki vid olakšanja. Mogući problemi sa stomakom.
DJEVICA
Preporuka je da se danas posvetite planovima za poslovnu budućnost. Potrebno je da budete taktičniji u nekim momentima. Ukoliko ste u vezi, moguće je da ćete imati manje probleme sa partnerom. Imate višak energije.
VAGA
Otvaraju vam se nove mogućnosti kada je u pitanju posao. Spremni ste da se posvetite svom napredovanju. Novo ljubavno poznanstvo u vama budi želju da uđete u ozbiljnu ljubavnu vezu. Odlično zdravlje.
ŠKORPIJA
Moguće je da se trudite da na polju posla dajete svoj maksimum, ali vam nije lako da ostvarite najbolje moguće rezultate. Možete da očekujete pozitivno rješenje za neki problem koji ste imali sa partnerom. Posvetite se vježbanju.
STRIJELAC
Preispitujete sebe i dolazite do zaključka da je došlo krajnje vrijeme da mijenjate svoje poslovno opredeljenje. Moguće je da ste razočarani zbog veza iz prošlosti. Dajte sebi neko vrijeme da prebolite prošlost. Pazite na ishranu.
JARAC
Možete da očekujete manje promjene na polju posla. Nije vam lako da zadržite sasvim stabilno stanje. Potrebno je da steknete više samopouzdanja kako bi na ljubavnom polju našli svoju sreću. Poradite na tome da ojačate imunitet.
VODOLIJA
Ukoliko ste posvećeni ostvarenju poslovnih ciljeva, potrudite se da budete temeljni u obavljanju poslovnih zadataka. Ostvarićete dobru komunikaciju sa partnerom koji će pokazati dama pruža podršku. Povedite računa o grudnom košu.
RIBE
Sačekajte da na polju posla dođe do rješavanja situacija koje vas brinu. Ovaj period vam nije povoljan. Sigurni ste u vašu ljubav i posvećeni ste voljenoj osobi. Možete da očekujete zadovoljstvo. Solidno zdravlje.
Exit mobile version