Mladi Nikšića

Danas je subota, predivan dan pred nama, kako je i najavljeno juče, te se nadamo da ste ustali na pravu nogu i da ćete današnji dan iskoristiti na najbolji mogući način. Sunce u Strijelcu od običnog dana pravi pravu avanturu, daje vam krila i želju za avanturom. Mjesec je u znaku Vodolije, a Merkur pravi trigon sa Uranom, te je dan savršen za druženja, i to ona aktivna, ne putem poruka i telefonskih razgovora. Uživaćete, ukoliko budete u prilici, u inspirišućim razgovorima osoba do kojih vam je stalo i u čijem društvu se uvijek rađa dobra energija. Danas budite aktivni i neka vas ne drži mjesto, a sjutra je dan za odmor.

Ovan

POSAO
Vaša kreativnost je naglašena. Napokon ćete u svom radnom okruženju promijeniti ono što vas je kočilo da dođete do očekivanog uspjeha. Prijatna iznenađenja slijede.
LJUBAV
Bez obzira što privlačite pažnju suprotnog pola, shvatate da za sada niste spremni da uđete u odnos koji biste definisali vezom. Zauzeti će uživati u blizini voljene osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Bik
POSAO
Potrebno je da svoju pažnju usmerite na projekte koje ste ranije isplanirali. Mnogi će od vas tražiti pomoć, ali vi treba da se usmerite na ostvarivanje ličnih ambicija.
LJUBAV
Imate potrebu da se opustite u ljubavnim vodama, ali neke spoljašnje okolnosti vam to ne dozvoljavaju. To doprinosi da se osjećate nervoznijim.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Blizanci

POSAO
Imate potrebu da napravite neku konkretnu promjenu u svom profesionalnom životu. Trenutni aspekti govore da ste suviše lakovjerni.
LJUBAV
Već izvjesno vreme drugi kritikuju vaš ljubavni život. Jedan događaj će vam pomoći da sve sklopite u mozaik.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Rak

POSAO
Neke okolnosti vam napokon idu u prilog. Novi poslovi su na vidiku, ali ne zaboravite da završite ono što ste već počeli. Finansije vam se polako popravljaju.
LJUBAV
Na ljubavnom planu se mnogo toga dešava spontano. Neko koga smatrate prijateljem ili saradnikom će u ovom periodu početi da se trudi oko vas.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Lav

POSAO
Potpisivanje izvjesnih ugovora ili odlazak na službeni put je sasvim moguć. Pogotovu za one koji se bave pravom ili rade u većim sistemima ili za strance.
LJUBAV
Privlačite pažnju mladolikih i komunikativnih osoba. Međutim, sve ono što vam se nudi ne održava vašu pažnju. Mogu vas privući neke nemoguće ljubavi, ali opet nećete se dugo baviti time.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Vaga

POSAO
U poslednje vrijeme imate osjećaj da ste prisiljeni da nešto radite. Potrebno je da se oslobodite tog pritiska ili da nekoga udaljite od sebe. Ne reagujte na priče koje vas okružuju.
LJUBAV
Zauzeti se mogu razočarati u plan koji partner pravi u ovom periodu. Ako želite kompromis, budite mudri i izbjegnite svađu.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Djevica

POSAO
Shvatićete da su neki vaši strahovi nerealni. Informacije koje neposredno dolaze do vas su optimistične i tačne. Ne dozvolite da vas neko isprovocira.
LJUBAV
U emotivnom dijelu ćete privlačiti pažnju osoba koje znaju šta žele i mogu da isprate vaše potrebe. Do poznanstava dolazi spontano i na mjestima gde to ne biste očekivali.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Škorpija

POSAO
Neke bitne akcije odložite jer i sami još uvijek niste sigurni šta želite. Naglasiće vam se neka potencijalna rješenja onoga o čemu trenutno mislite.
LJUBAV
U emotivnom dijelu ste takođe pomalo izgubljeni. Priželjkujete da vam se pojavi neko dominantan, ali opet to ne biste mogli da podnesete u realnosti.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Strijelac

POSAO
Prija vam okruženje ljudi koji su uspješni onim čime se bave. Pravo preko njihovih preporuka vam se ukazuju neke nove šanse u poslovnom dijelu.
LJUBAV
Imate mogućnost da birate kada je u pitanju ulazak u novu vezu. Spremni ste za nešto novo pa vam se savjetuje da rizikujete. Slušajte svoju intuiciju.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Jarac

POSAO
Prijatne vesti vam donose saradnici koji su po položaju na neki način ispod vas. Budite strpljivi u komunikaciji sa osobama koje se po položaju iznad vašeg.
LJUBAV
Osjećate da je vrijeme da nešto dovedete u red, naročito oni koji su zauzeti. Slobodni će privući osobu slobodnijih shvatanja pa se od početka vaše komunikacije može pojaviti osjećaj nepovjerenja.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor i opuštanje.

Vodolija

POSAO
Izražena je vaša potreba da u poslu budete samostalni. Povoljnosti vam u ovom periodu idu preko žena. Poboljšaćete uslove rada i izboriti se za nešto o čemu mislite prethodna dva mjeseca.
LJUBAV
Mnogima je moguće obnavljanje veze u ovom periodu. Shvatate svoju ranije napravljenu grešku, ali teško podnosite osjećaj ljubomore koji je prisutan. Slobodni pripadnici znaka raspoloženi su za strastvene kontakte.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Ribe

POSAO
Očekujete promjene u svom poslovnom okruženju. Neko može da sabotira vaše planove vezane za saradnju sa strancima pa je potrebno da ih držite u tajnosti.
LJUBAV
Još uvek na neki način ispaštate zbog nesporazuma koji se desio. Ali, vi imate plan kako da to riješite. Slobodni treba što više da se kreću i izlaze. Upravo na mjestima zabave ćete upoznati nekoga čiji će vas pogled zaintrigirati.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.