Horoskop

Strijelčeve očekuju nagli preokreti na poslu, djevice očekuje promjena planova, a šta očekuje ostale znakove, možete pročitati u nastavku.

 

OVAN

Niste u najboljoj energiji ali ste dovoljno raspoloženi da pomognete svima. Danas činite dobra djela jer se tako osjećate bolje. Veoma ste tolerantni u ljubavi i odnosu prema partneru. Zdravlje je sasvim dobro.

BIK

Danas ste pod udarom dobre intuicije i zato pojačano osjećate određene situacije. To nije slučajno jer ste duboko senzitivni. U partnerskim odnosima gajite povjerenje. Slobodni Bikovi danas cijene svoju slobodu življenja. Zdravlje je veoma  dobro.

BLIZANCI

Prepoznali ste  dobar način humora pa ste pod utjecajem dobrog raspoloženja. Druženje i zabava su danas prioritet. Razumjevanje i dobra komunikacija vladaju vašim novim ljubavnim životom. Odlično je opšte zdravlje.

RAK

Velike su šanse da danas održite dobro raspoloženje sa kolegama sa posla. Imate manje problema i prepreka pa je i dan veoma protočan. Ljubavne prilike su nepromjenljive i vi ste zauzeli malo drugačiji stav. Nemate tegobe u opštem stanju zdravlja.

LAV

Humanost je danas na velikoj cijeni kod vas. Tranzitni Mjesec u Ovnu čini vaš javni život nepredvidivim. Polje ljubavi je na dobroj osnovi prijateljstva i nemate prilike da se protivite nekim partneskim odlukama. Zdravlje je veoma stabilno.

 

DJEVICA

Na poslu će vas sačekati iznenađenje u obliku promjene planova. Na vama je da ne paničite previše jer već popodne imate nešto drugačije prilike. Ljubav gledate kroz  poklone. Nije vam stalo do osjećanja. Zdravlje je solidno.

 

VAGA

Manje obaveza na poslu ali dovoljno dogovora sa poslovnim partnerima. Raspoloženi ste da radite do kasno. Na polju emocija obuzima vas želja za promjenom na bolje.  Ne čekajte druge da povuku potez. Zdravlje je sasvim dobro.

ŠKORPIJA

Nepredvidive okolnosti na poslu ako se bavite privatnim biznisom. Imate prepreke jer ste nedefinisiani u ciljevima. Nalazite se u danu suprotnosti sa emotivnim partnerom. Ni kontra reakcije nisu nemoguće. Bez većih tegoba u zdravlju.

STRIJELAC

Na poslu očekujte nagle preokrete ali vi ste i na to navikli. Tako da nema problem za vas. Kontakti i komunikacija sa kolegama ide svojim uobičajenim tokom. Polje ljubavi je uzdrmano  iznenadnim izlivima osjećanja  partnera. Zdravlje je dobro.

JARAC

Nikako ne možete pretjerati u razgovorima koji pojednostavljuju poslovne zadatke. Imate dobre prilike da osnujete jedno dobro i novo poznastvo. Pozitivni uticaji okoline dobro djeluju na vaš emotivni odnos sa voljenom osobom. Zdravlje bez promjene.

VODOLIJA

Tranzitni Mjesec u Ovnu je i dalje vas čini nestrpljivim i nervoznim. Niste prisutni u realnosti više nego juče. Netolerancija je zapanjujuća do te mjere da ni vi ne primećujete koliko ste drugačiji. Odlično je  opšte zdravlje.

 

RIBE

Senzacija tranzitnog Mjeseca u Ovnu čini nepodnošljivim realne poslovne probleme. Zato bježite u svoj svijet mašte kako bi odmorili glavu od mnoštva situacija koje vas realno ne zanimaju. Zdravlje je sasvim solidno.