Mladi Nikšića

Nedjelja je pred nama, ona prava zimska, dan odličan da napunite baterije, dobro se odmorite i uživajte, pošto gore na nebu neće dešavati ništa značajno, pa nas ništa neće tištiti i nepotrebno zamarati.

Dan je odličan za obavljanje kućnih poslova, pa se bacite i završite sve što vas u kući čeka, riješite se nepotrebnih stvari, i provedite što više vremena sa porodicom u svom toplom domu.

Drugi dio dana možete da iskoristite za šetnju, ako ste u prilici obavite i neki shopping, pripremite poklone za najdraže, a oni koji sjutra slave Božić neka ostanu kod kuće i šire ljubav…

Lijep i srećan dan vam želimo.

Ovan

POSAO
Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vrijedan saradnik. Budite sigurni da će vas spomenuti za nagradu.
LJUBAV
U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobjegnete od svega što se događa.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Bik
POSAO
Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage mogle bi se okomiti na vas.
LJUBAV
Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najvjerovatnije naći ono što vam treba. Možda i simpatije s osobom stranog porijekla.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Blizanci

POSAO
Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zamjeriti. Možda bi bilo najbolje kad biste poslovne odluke odložili.
LJUBAV
Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Prava osoba će razumjeti da je ovo samo privremeno.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Rak

POSAO
Ne postižete željene rezultate, ali nemojte očajavati. Ovo je samo jedan loš dan, ne brinite, već sjutra ćete biti bolje.
LJUBAV
I dok će vam se neke ponude činiti predobre da biste ih odbili i dalje ćete morati učiniti nešto na sebi kako biste se mogli otvoriti za ljubav koja vas čeka.
ZDRAVLJE
Zbog umora vam opada imunitet pa ćete biti skloniji prehladama i bolestima.

Lav

POSAO
Čini se kako vama nikad ništa nije dovoljno dobro pa propuštate i neke izuzetne prilike radi vlastitih predrasuda. Takođe, morate da razmislite šte tražite od svojih saradnika.
LJUBAV
Iako ste u svom elementu, radite šte želite i osvajate veliki broj obožavaoca, ali neki događaji mogli bi da vas prisile da se malo primirite.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povreda.

Vaga

POSAO
Očekuju vas velike stvari, ali početak neće biti lak. Prije svega, moraćete da pokažete svu svoju strpljivost i smirenost. To je jedini način da uspijete.
LJUBAV
Neko od vaših prijatelja mogao bi vam davati znake da sa vama želi da popriča i podijeli nešto posebno. Prijaće vam vrijeme provedeno uz porodicu i partnera.
ZDRAVLJE
Osjećaćete se dobro.

Djevica

POSAO
Komunikacija je ponovo na vašoj strani pa ćete sve poslovne probleme lako rješavati razgovorom. Ipak, budite oprezni i čuvajte se samo pretjerano otvorenog razgovora.
LJUBAV
Pripadnici ovog znaka uživaće izuzetnu podršku svog partnera. Pokažite i vi dobru volju pa se radujte iskreno svemu što on učini za vas.
ZDRAVLJE
Dobro.

Škorpija

POSAO
Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak.
LJUBAV
Kućne prilike prilično će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju što ide prilično teško s vašim temperamentom.
ZDRAVLJE
Važno je da se opustite.

Strijelac

POSAO
Na poslu ćete dobiti pohvalu i nagradu za sve što ste učinili do sad. Posebno su vam pozitivno naglašene saradnje s inostranstvom ili rad sa strancima.
LJUBAV
Bilo bi dobro kad biste odvojili dovoljno vremena za druženje s voljenim osobama. To ne znači spavanje u krevetu nego neki zajednički izlet, projekat ili slično.
ZDRAVLJE
Odlično se osjećate.

Jarac

POSAO
Blistaćete na svim poljima, a nadređeni će u čudu klimati glavom otkud vam energija za sve što radite. Jedini problem mogao bi biti u saradnji sa kolegama.
LJUBAV
Ako ste u vezi, svi će primijetiti poseban sjaj kad se nalazite uz partnera. Uopšte ćete blistati i energija kojom zračite privlačiće brojne poglede na vas.
ZDRAVLJE
Posjetite stomatologa.

Vodolija

POSAO
Neko ili nešto ne radi kako treba pa do vas dolaze nepotpune ili pogrešne informacije. Ovo se posebno odnosi na finansijska pitanja pa obratite pažnju kada sklapate poslove.
LJUBAV
Moguće su nesuglasice s voljenom osobom. Trenutno ste previše posvećeni poslu pa se vaš partner osjeća zapostavljenim i nevoljenim.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povreda.

Ribe

POSAO
I dalje niste zainteresovani za saradnju s drugima. Poslove obavljate samostalno što vam oduzima previše vremena. Možda bi trebalo da podijelite dio tereta sa kolegama.
LJUBAV
Ako ste dugo zanemarivali svoje voljene i bliske ljude radi posla, ove nedjelje bi vas određena situacije mogla dovesti do ponovnog razmišljanja o prioritetima.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.