Evo šta astrolozi predviđaju za predstavnike 12 horoskopskih znakova.

OVAN
Stalo vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u odredjenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocjenjuje vaš stil izražavanja ili poslovni nastup. Oslonite se na svoju praktičnu pamet. Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavodjenja ili nečiju poruku. Prijaće vam novi emotivni kontakti. Sugestija: Nalazite se u fazi kreativnog uzleta i u dobroj formi.

BIK
Djelujete šarmantno i duhovito pred svojom okolinom, smisljenom taktikom umijete da privučete nečije interesovanje. Stalo Vam je da se ponašate kao perfekcionista, koji sve stvari drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Potreban Vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osjećanja i da osjetite intimnu sreću. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primjećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato djelujete napeto u susretu sa saradnicima. Na žalost, ni ljubavna dešavanja nisu po Vašem ukusu ili mjeri. Partner Vam jasno daje do znanja, da ima svoje planove i odbija da sasluša Vaše ideje. Sugestija: Izbjegavajte konfliktne situacije i velika opterećenja.

RAK
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško Vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namjere. Izbjegavajte situacije u kojima se osjećate loše ili neka nepotrebna uzbudjenja. Nema razloga da se povlačite u svoj »svijet tišine« ili da se odričete ličnog užitka. Sugestija: Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

LAV
Zabrinuti ste zbog nečijih riječi i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni, prije nego što zvanično otkrijete svoje namjere. U ljubavnom odnosu više Vam smeta partnerova euforija koju prepoznajete u ponašanju, nego osjećaj emotivne rezignacije i nesigurnost koji Vas prati. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

DJEVICA
Nemojte dozvoliti da neko u Vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem, dobro razmislite da li je prednost na Vašoj strani. Ponekad prvi utisak umije lako da zavara, nama razloga za paniku. Pred voljenom osobom pokušavate da djelujete tajanstveno, ali ne uspijevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno Vam je nečije razumijevanje. Sugestija: Olakšajte svoju savjest, prijaće Vam kreativan odmor.

VAGA
Provjeravate da li se neko poigrava sa Vašim povjerenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa. Stvari koje po Vama izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa odredjenom dozom nepovjerenja i ima drugačije stavove. Sugestija: Opustite se, nema razloga da se opterećujete novim sumnjama.

ŠKORPIJA
Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom, stoga na različita pitanja odgovarate samouvjereno u duhovitom stilu. Polaskani ste nečijim komplimentima i zadovoljni saznanjem, da se Vaše ime nalazi na »listi odabranih«. Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju, slobodno više uživajte u zajedničkim trenucima nježnosti i maštarenja. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

STRIJELAC
Pretjerujete sa različitim zahtjevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju Vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Nema potrebe da ulazite u konfiktne odnose sa jednom uticajnom osobom. Nesporazumi koji Vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Nemojte dozvoliti da novi neporazumi kulminiraju. Sugestija: Djelujete napeto, prijaće Vam psihološko opuštanje.

JARAC
Ukoliko Vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da Vas udalji od nekih »osjetljivih tema«. Ali, sve ima svoju zdravu granicu ili cijenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima. Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje emotivne želje u društvu bliske osobe. Sugestija: Olakšajte svoju savjest, prijaće Vam relaksacija.

VODOLIJA
Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu. Nemojte dozvoliti da Vam neko okrene ledja ili da Vas optužuje za zajednički neuspjeh. Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu sa nekom osobom koja izgleda nije u Vašem emotivnom dometu. Sugestija: Važno je da pravilno kontrolišete svoju impulsivnost.

RIBE
Osjećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Promijenite svoje ponašanje, prije nego što izgubite naklonost ili podršku kod bliskih saradnika. Smeta Vam osjećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak, kao da ste iznenada »zapostavljeni« u nečijim planovima. Sugestija: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro rasploženje.