Bikovi da obrate pažnju na detalje, Rakovi neraspoloženi.

Ovan
Posao: Vrlo dobar i profesionalno efikasan dan očekuje tipične Ovnove. Ispod uobičajenog prosjeka jedino može biti vaša netrpeljivost prema konkurenciji.
Ljubav: Promjenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih predstavnika ovog znaka. Za one zauzete, sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.
Zdravlje: Povećana nervoza.
Bik
Posao: Ovo je jedan od onih dana kada sve što započnete, krene u drugom smjeru. Zbog toga je za Bikove veoma važno da budu smireni, i da ne odustaju.
Ljubav: Nešto bolja situacija danas može biti na polju ljubavnih odnosa, mada i tu postoji par detalja koji vam izmiču kontroli.
Zdravlje: Povedite računa o pretjeranom konzumiranju onoga što najviše volite.
Blizanci
Posao: Bezmalo idealan dan da osobe rođene u znaku Blizanaca započnu realizaciju nekog rezervnog poslovnog plana, a nije isključen ni kraći poslovni put.
Ljubav: Ovo nije loš dan da razmišljate, ali i pokrenete neki manji posao sa dragom osobom. Generalno spajanje posla i ljubavi, danas bi moglo da se pokaže kao pun pogodak.
Zdravlje: Ništa iole značajno za ozbiljnije upozorenje.
Rak
Posao: Većina predstavnika znaka Raka imaće naporan radni dan, prvenstveno zbog dosta posla, ali i dodatnih aktivnosti koje se pojavljuju mimo dogovora.
Ljubav: Objektivno, malo vremena danas možete odvojiti za dešavanja na polju ljubavnih relacija. Podrška i razumevanje drage osobe imaće veliki značaj.
Zdravlje: Zamor materijala, i niži nivo trpeljivosti stvaraće osjećaj neraspoloženja.
Lav
Posao: Sve ono što zavisi direktno od vas biće odrađeno bez greške. Međutim, može postojati zamka tehničke prirode, čekanje pozitivnog odgovora i potvrda dogovorenog.
Ljubav: Iako nije loš dan za ljubavne akcije, neke greške iz bliske prošlosti danas mogu itekako opteretiti vas, ali i osobu prema kojoj gajite najfinija osećanja.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.
Djevica
Posao: Osobe rođene u znaku Djevice danas mogu biti prilično nervozne i svadljive na poslovnom planu, naročito kada je riječ o promjenama bitnih detalja njihovog plana.
Ljubav: Mnogo sitnica i detalja guši vaše ljubavne odnose. Ova srijeda nije baš najpovoljnija da to sređujete i preuređujete. Sačekajte povoljniji trenutak.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Vaga
Posao: Sasvim korektan i profesionalno zadovoljavajući radni dan, nalazi se pred najtipičnijim Vagama. Vaša prevelika očekivanja mogu izazvati pad raspoloženja.
Ljubav: Ova srijeda nije najpovoljnija za velike planove i krupne promjene u sferi ljubavi, ali za flert i koketiranje svakako jeste. Naravno, ako vam je to u interesu.
Zdravlje: Opterećenost donjeg dijela kičmenog stuba.
Škorpija
Posao: Već dogovoreni detalji novih profesionalnih aktivnosti nikako da se pokrenu. Danas neće biti mudro da insistirate na tome, strpite se još malo.
Ljubav: Neka dešavanja na vašem ljubavnom horizontu postoje, ali su previše slaba i razvučena na predug vremenski period.
Zdravlje: Uobičajeno stanje za manje više standardne problemčiće u sferi zdravlja.
Strijelac
Posao: Za razliku od situacija kada se odlučuju za bitne odluke, brzo i često impulsivno, ovaj dan tipičnim Strijelčevima donosi komplikovane poslovne okolnosti gde ne valja žuriti.
Ljubav: Velikom brzinom odvijaju se neke stvari iz sfere vašeg ljubavnog života. Ništa strašno, samo nemojte vi još dodatno ubrzavati.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Jarac
Posao: Najvjerovatnije neće biti sve onako kako ste zamislili, ali i prosječna poslovna srijeda, trebalo bi da zadovolji visoke jarčevske profesionalne apetite.
Ljubav: Na drugoj strani ciljevi u sferi ljubavi nisu previsoko postavljeni, tako da biste trebali da uživate njegujući dobre partnerske odnose.
Zdravlje: Obratite pažnju na hronične tegobe i reumatiku zglobova.
Vodolija
Posao: Dileme nema da Vodolije danas mogu imati blistave profesionalne domete, samo pod uslovom da saslušaju glas razuma i upozorenja od osobe u koju imaju poverenja.
Ljubav: Ovo nije dan u kome treba da pričate nadugačko i naširoko o svom ljubavnom životu.
Zdravlje: Mogući su manji problemi sa varenjem.
Ribe
Posao: Prosječan radni dan, i prije svega veoma sličan prethodnom u profesionalnom životu tipičnih predstavnika Riba.
Ljubav: Potrudite se da budete što direktniji u zahtjevima prema dragoj osobi.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.