Site icon Mladi Nikšića

Dnevni horoskop za 19.09.2022.godine

Zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology in the sky with many stars and moons astrology and horoscopes concept

Evo šta su nam zvijezde pripremile na ljubavnom i poslovnom planu:

Ovan srećan, Blizanci tajanstveni, Biku treba neka promjena Rak se zaljubljuje, Lav nestrpljiv,Vaga puna novih ideja, Djevica opuštena

OVAN

Posao

Osjećate se dosta dobro u svojoj koži. Osjećate i potrebu za timskim radom pa ćete upravo tom inercijom biti vođeni.

Ljubav

Ušuškanost prema partneru možete da shvatite kao polje Neptuna, gde postoji mnogo želja ali i ne konkretne realizacije. Šta će se desiti to zavisi isključivo od vas.

Zdravlje

Pijte više tečnosti.

BIK

Posao

Želja vam je da idete jednom utabanom stazom ne razmišljajući konkretno koliko novca možete za to da dobijte. Budite dovoljno skoncentrisani na svoje zadatke i možete imati fantastične rezultate.

Ljubav

Još nije vrijeme da promijenite svojega partnera. Nemate jasan put, kojim bi išli u nešto sasvim novo. Jedna Škorpija misli na vas.

Zdravlje

Imali ste i lošijih dana.

BLIZANCI

Posao

Veliki rad i trud će se isplatiti. Smatrate da ste se mnogo umorili i da bi bilo dobro da pravite češće pauzu u radu, kako bi se na vrijeme odmorili.

Ljubav

Uporno sanjate jednog Raka. Ne smijete da pređete granicu i da iskažete svoje emocije jer možete nekoga svojim postupcima da povrijedite. Ostajete, ipak, tajanstveni.

Zdravlje

Vrtoglavica.

RAK

Posao

Ozbiljan poslovni problem je već malo duže kod vas prisutan, ali mu nijeste pridavali mnogo pažnju. Osjećate da ćete mnogo toga riješiti u periodu pred nama.

Ljubav

Osjećate vrtoglavicu pri pomisli na jednu osobu u svom okruženju. Morate da budete pribrani kada je u pitanju vaša emocija prema osobi sa kojom možete otpočeti tajnu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Loša cirkulacija.

LAV

Posao

Isuviše dobro poznajete situaciju u svom okruženju da ćete poželeti da tako ostane već duže vrijeme jer osjećate veliku pobedu u onome što trenutno radite.

Ljubav

Nijeste od onih koji pate zbog ljubavi. Imate svoje momente, kada vam se dese malo lošiji aspekti, ali ne toliko negativni da počnete da se pitate, da li je sve u redu. Strpite se malo.

Zdravlje

Skloni ste alergijama.

DJEVICA

Posao

Pomalo ste radikalni i nepoželjni među kolegama jer iznosite određene tajne. Ne pričajte sve dok ne prođu aspekti koji vas tjeraju da budete direktni.

Ljubav

Nijeste u lošem ambijentu pa i oni koji su duže u vezi. Novih dešavanja sigurno ima, ali ne u onoj mjeri u kojoj vi stvarno priželjkujete.

Zdravlje

Zapustili ste se.

VAGA

Posao

Ukoliko trgujete sa strancima ne odustajte od projekta. Donosite odlične ideje, ali vam aktivnost trenutno loše stoje.

Ljubav

Niste se baš pokazali na emotivnom polju pa smatrate da neke detalje morate drugačije da postavite od trenutne situacije. Svađa sa partnerom je moguća.

Zdravlje

Povišen holesterol.

ŠKORPIJA

Posao

Bik vam zasigurno, pomaže da dođete do svojeg cilja. Nije sve tako loše kao što ste mislili koliko se ovdje uviđa mnogo bolje rješenje za neko vrijeme i vi to znate pa idete inercijom pobjednika u narednom periodu.

Ljubav

Nije vas prošla ljubav prema jednom biku. U suštini ste zaljubljena osoba, ali koja neće to i da prizna. Kontradiktorni ste.

Zdravlje

Abdomen vam je slab.

STRIJELAC

Posao

Pružate veliku podršku jednom Jarcu, koji to umije da cijeni. Nije sve tako loše kao što vam izgleda ali ćete zasigurno morati da uradite brdo posla.

Ljubav

Vaš emotivni segment je zadovoljavajući u onoj meri u kojoj se potrudite. Vidite I sami gde sve ovo vodi i koliko je vama polje emocija doslovno dobro skoncentrisano.

Zdravlje

Pazite na digestivni trakt.

JARAC

Posao

Vaša praktična strana je trenutno na lošem položaju i ne možete da iznesete ideje koje ste odavno već pokušali. Retrogradnost planeta vas dezavuiše I okreće u pogrešnom pravcu.

Ljubav

Volite da flertujete, ali ste još uvek suzdržani na polju emocija. Nije loša ideja da planirate večernji izlazak sa društvom.

Zdravlje

Imate jače lupanje srca.

VODOLIJA

Posao

Budite dovoljno fokusirani i ne pokušavajte da odustanete od trenutne ideje. Možda aspekti trenutno nisu najbolji ali vrijedi sačekati nešto bolju priliku.

Ljubav

Komotnost prema jednom raku je isuviše uočljiva i niko nema pravo da vas vuče za rukav i priča da to nije za vas. Imate svoje ja i to je najvažnije u vašem odnosu sa partnerom.

Zdravlje

Ako ste hronični bolesnik, budite oprezniji.

RIBE

Posao

Kolege uviđaju da vi sjedite na dvije stolice. Podijelite dio svojeg kolača i ostalim članovima vaše grupe i budite otvoreniji za saradnju.

Ljubav

Zvijezde poručuju dodatni oprez za ono što ste naumili da izvedete sa jednom Škorpijom Smatrate da ste odličan par.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

Exit mobile version