Site icon Mladi Nikšića

Dnevni horoskop za 18. januar

Bikovi realizuju poslove, Rak iznenađenje od voljene osobe!

Ovan
Posao: Evo još jednog radnog dana gdje će se sve odvijati u sporijem ritmu, najviše zbog činjenice da je neophodno sačekati i druge saradnike.
Ljubav: Višak slobodnog vremena mogli bi da usmjerite ka voljenoj osobi, prioritet neka bude njegovanje postojećih partnerskih relacija.
Zdravlje: Bezmalo bez ijednog zdravstvenog upozorenja.
Bik
Posao: Drugi radni dan u sedmici Bikovima donosi manje zastoje u realizaciji već dogovorenih poslova, prije svega zbog sukoba interesa i nelojalne konkurencije. Budite uporni.
Ljubav: Potrudite se da što jasnije sagledate kompletnu situaciju prIje nego što povučete određene poteze.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Blizanci
Posao: Profesionalno angažovanje Blizanaca u punom radnom zamahu, trebalo bi da bude nastavljeno i danas. Dobro pročitajte prije nego što potpišete važne papire.
Ljubav: Vaša očekivanja u sferi ljubavi tokom ovog dana nisu velika, i možda je tako najbolje. Ni prateće okolnosti, ni razumijevanje druge strane nisu vama naklonjeni.
Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.
Rak
Posao: Napori koje najtipičniji Rakovi ulažu da se prilagode novim profesionalnim okolnostima, konačno bi mogli da daju rezultate kakvi se očekuju.
Ljubav: Više lijepih stvari možete danas očekivati na polju ljubavnih odnosa, a najvažnija se odnosi na prijatno iznenađenje od drage osobe.
Zdravlje: Odlično.
Lav
Posao: Zbog nedostatka prave podrške, ovo nikako nije povoljan radni dan da Lavovi iznose ideje za pokretanje novih profesionalni projekata.
Ljubav: Astrološki aspekti danas vam nisu naročito naklonjeni, ukoliko ste namjerili da u sferi ljubavnih relacija raspravljate o ključnim temama i problemima.
Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija, prehlade.
Djevica
Posao: Relativno miran radni dan očekuje tipične Djevice. Eto prilike da se malo bolje reorganizujete i prilagodite novim poslovnim trendovima koji nadolaze.
Ljubav: Solidan dan u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a možda najinteresantniji biće razgovori o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom.
Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.
Vaga
Posao: Prilično naporan dan čeka većinu Vaga na poslovnom planu, naročito u segmentu posla koji se tiče organizacije i planiranja.
Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog u sferi ljubavnih odnosa. Finu komunikaciju sa dragom osobom ne treba potcijeniti.
Zdravlje: Jačajte imunitet.
Škorpija
Posao: Ovaj radni dan valjalo bi da Škorpijama prvenstveno posluži da podvuku crtu, i naprave dodatnu ličnu reorganizaciju, prije nego što prihvate nove poslovne obaveze.
Ljubav: Priča i duži razgovor vas čekaju u sferi ljubavi, samo što nema razloga za bojazan, jer bi posle toga trebalo da budete zadovoljniji postojećom situacijom.
Zdravlje: Osetljivost bubrega, urinarnog trakta.
Strijelac
Posao: Nije loš dan da većina Strijelčeva uspješno odradi osnovne profesionalne zadatke. Malo vas može mučiti komplikovana zaostala papirologija.
Ljubav: Nedovoljna jasna vizija budućnosti i nedostatak prioriteta, glavni su razlozi zbog kojih danas možete biti pomalo izgubljeni u sferi ljubavi.
Zdravlje: Osjetljivost kardiovaskularnog sistema.
Jarac
Posao: Nepremostivih prepreka na polju posla danas nema za Jarčeve, mada nije isključeno da dosta energije potrošite na sređivanje papiroloških formalnosti.
Ljubav: Dosta pažnje i pozitivne energije tokom ovog utorka dolazi do vas od strane drage osobe. Potrudite se da odgovorite makar na približno adekvatan način.
Zdravlje: I dalje vas mogu mučiti reumatske tegobe.
Vodolija
Posao: Bez promjene na vašem poslovnom planu u odnosu na prethodni dan. Potrudite se da se nekako povučete u ilegalu i radite na miru.
Ljubav: Evo jednog dana u kome bi praktično sve moglo da vam ide na ruku u sferi ljubavi. Uživajte.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Ribe
Posao: Nemojte sebe preopteretiti dodatnim aktivnostima koje nisu prioritet. Posvetite dovoljno pažnje formalnostima i papirologiji koja je možda zaostala iz prethodnog perioda.
Ljubav: Nema nagovještaja za krupna dešavanja na polju ljubavi tokom ovog utorka, ali vrijedi pokušati makar malo animirati pažnju drage osobe.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.
Exit mobile version