Site icon Mladi Nikšića

Dnevni horoskop za 10. februar 2022.

horoskop

Ovnu potreban odmor, Lav djeluje samouvjereno, Jarčevi osjetljivi.

OVAN
Posao
Djelujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosjećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namjerama.
Ljubav
Partner trenutno nema previše razumijevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.
Zdravlje
Potreban vam je odmor.
BIK
Posao
Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.
Ljubav
Potrebno da bolje razumijete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahtjeve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.
Zdravlje
Problemi sa sinusima.
BLIZANCI
Posao
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš nacin rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
Ljubav
Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.
Zdravlje
Važno je da se opustite.
RAK
Posao
Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje djeluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje, da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspješnu ili nesvakidašnju osobu.
Ljubav
U određenim situacijama svjesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
LAV
Posao
Djelujete samouvjereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Vjerujete da se nalazite na korak do nekog značajnijeg uspjeha.
Ljubav
Imate namjeru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom pretjerivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite.
Zdravlje
Prolazna napetost.
DJEVICA
Posao
Uspješno predviđate nečije poslovne poteze i umijete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje vaš uspjeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana.
Ljubav
Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još više uživali u krugu onih koji su vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.
Zdravlje
Moguća temperatura.
VAGA
Posao
Vjerujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip »uzimanja ili davanja«, ali ne i na vaše zadovoljstvo.
Ljubav
Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja.
Zdravlje
Usmjerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.
ŠKORPIJA
Posao
Umjesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.
Ljubav
Vaše riječi ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, pretjerujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.
Zdravlje
Dobro se osjećate.
STRIJELAC
Posao
Pretjerana ambicioznost ili neskromnost u procjeni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje vas dodatno obavezuju pred saradnicima.
Ljubav
Djelujete uznemireno, ne uspijevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe.
Zdravlje
Problemi sa grlom.
JARAC
Posao
Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvjesnu nepravdu koju vam nameće bliza okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.
Ljubav
Položaj Mjeseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osjetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju.
Zdravlje
Odlično.
VODOLIJA
Posao
Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umjesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.
Ljubav
Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namjere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namjere.
Zdravlje
Prijaće vam odmor i opuštanje.
RIBE
Posao
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rješenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici.
Ljubav
Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rješenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu mjeru.
Zdravlje
Problemi sa leđima.
Izvor: Astrologija.de
Exit mobile version