Horoskop,astrologija, ovan, lav

Lavovi očarani voljenom osobom, Djevice imaju problema sa kožom, Vage da završe svoje obaveze na vrijeme.

OVAN
Posao
Osoba sa kojom sarađujete nije ispoštovala dogovor o vremenskom roku. Nemojte je osuđivati, već zajedno dovršite posao.
Ljubav
Pokušavate da navedete partnera da prizna da su vaše sumnje osnovane. Pretjerali ste sa nepovjerenjem i ozbiljno ugrožavate odnos.
Zdravlje
Osjećate se dobro.
BIK
Posao
Od toga koliko danas budete uradili, zavisi vam dosta toga. Nemojte sada da pogriješite, već budite maksimalno skoncentrisani.
Ljubav
Došlo je do zahlađenja odnosa i umjesto što se mirite sa situacijom, smislite neko rješenje. Ako to ne uradite, kajaćete se.
Zdravlje
Kontrolišite pritisak.
BLIZANCI
Posao
Pokušajte da razmišljate pozitivnije i ako vam nije sve po volji, ne zaboravite da je to samo trenutna situacija, a sjutra je novi dan.
Ljubav
Stabilna situacija na emotivnom planu navodi vas na razmišljanje o sledećem koraku. Nemojte da žurite, imate svo vrijeme ovoga svijeta.
Zdravlje
Provodite više vremena u prirodi i na svježem vazduhu.
RAK
Posao
Želite više nego što možete i time sebi rušite reputaciju. Usaglasite nekako želje i mogućnosti, ali se danas odmorite od svega.
Ljubav
Poneseni ste susretom od prije par dana i dolazite u iskušenje da ga ponovite. Nećete pogriješiti ako se odlučite na taj korak.
Zdravlje
Problemi sa vratnim djelom.
LAV
Posao
Imate utisak da možete mnogo više ali vam se nije ukazala prilika da pokažete svoj potencijal. Danas ćete je dobiti.
Lljubav
Očarani ste voljenom osobom i ne želite da mislite ni na šta drugo. Uživajte u današnjem danu, budite srećni ako ste zaljubljeni.
Zdravlje
Osjećate se dobro.
DJEVICA
Posao
Osoba od autoriteta ukazuje vam veliko povjerenje i naklonost. Potrudite se da je ne razočarate. Partnerima koji danas slave Veliki petak, obavezno pošaljite poruku, pokažite da mislite na njih.
Ljubav
Iskoristite današnji Veliki petak onako kako vam osjećaj nalaže. Ne razmišljajte o tome šta bi trebalo, već šta želite.
Zdravlje
Problemi sa kožom.
VAGA
Posao
Trudite se da završite sve svoje obaveze na vrijeme i to vam polazi za rukom. Zato se danas dobro odmorite. Moguće je putovanje u najskorije vrijeme.
Ljubav
Skeptični ste kada je naklonost jedne osobe u pitanju, ali nema razloga za to. Dajte joj priliku da vam se približi.
Zdravlje
Nema promjena.
ŠKORPIJA
Posao
Sve što ste do sada uradili konačno je dalo rezultate. Osjećate se zadovoljno i ne skidate osmjeh sa lica. Danas se odmorite, zaslužili ste.
Ljubav
Osobu koju osvajate već duže vrijeme danas možete doživeti kao manje interesantnu. Precjenili ste je. Oni koji su u vezi će se danas lijepo provesti.
Zdravlje
Odlično.
STRIJELAC
Posao
Imaćete konflikt sa osobom koja vam je bliski saradnik. Izrazite svoje mišljenje ali ne trudite se da ga ubjedite da ste u pravu.
Ljubav
Voljena osoba je uz vas ma kako da se osjećate. Otvoren razgovor će vam popraviti raspoloženje, ali to ne planirajte tokom praznika, tek kada praznici prođu pričajte i samo pričajte.
Zdravlje
Napetost.
JARAC
Posao
Previše ste umorni i ne možete da date svoj doprinos. Ako morate da radite, neka to budu samo neizostavne obaveze.
Ljubav
Pronalazite način da ne zapostavite voljenu osobu, mada nemate energije ni za sebe. Partner će to znati da cijeni.
Zdravlje
Potreban vam je odmor i opuštanje.
VODOLIJA
Posao
Od danas, počinje bolje razdoblje na poslovnom planu koje bi moglo da potraje i donese vam ostvarenje nekih davnih planova.
Ljubav
Povoljan dan za one koji su slobodni jer se može desiti interesantno poznanstvo. Važno je da se prepustite i uživate u vikendu.
Zdravlje
Čuvajte grlo i krajnike.
RIBE
Posao
Imate priliku da mjenjate sve čime niste zadovoljni. Nemojte čekati da neko to uradi umjesto vas, preuzmite stvar u svoje ruke i promjenite stvari na bolje.
Ljubav
Bilo bi dobro da partneru otvoreno kažete šta vam ne odgovara, umjesto što se ljutite i zbunjujete ga. Ne dozvolite da se konflikti sa rodbinom uvuku u vašu vezu.
Zdravlje
Korigujte ishranu.