Horoskophoroskop

Osmog novembra Venera prelazi u svoje sjedište, znak Vage. Za one kojima su znak ili podznak u vazdušnim ili vatrenim znacima ovo je povoljno – jer će im donijeti lakši emotivni balans, lakše baratanje finansijama, ali i više uživanja. Kod nekih, ovo je period za ozvaničenje veze, vjeridbe ili brak.

Pogledajte šta vašem znaku zvijezde poručuju danas.

Ovan

Posao: Očekuju vas iskušenja u komunikaciji i podjele odgovornosti. Nemojte dozvoliti da vam svale preveliki teret na leđa.

Ljubav: Ako ima dana kada je najbolje ništa konkretno ne preduzimati, onda je to ova srijeda za vaš ljubavni život.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Bik

Posao: Trebalo bi da budete zadovoljni onim što radite sada. Rješavajte tekuću poslovnu problematiku, za ostalo sačekajte povoljniji period.

Ljubav: Promjenljiv dan u sferi ljubavi imaće većina slobodnih predstavnika ovog znaka. Za one zauzete sva potencijalna dešavanja biće u granicama očekivanog.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Ovo nije povoljan dan za velike psihofizičke napore. Koliko je moguće, delujte racionalno, sa što manjom potrošnjom energetskih resursa.

Ljubav: Nešto bolja situacija danas može biti na polju ljubavi, mada i tu postoji par detalja koji vam izmiču kontroli.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Relativno miran, ali uspješan radni dan očekuje tipične Rakove. Nemojte dozvoliti rasplinjavanje na više poslovnih strana jer će vam trebati više vremena za uspostavljanje ritma.

Ljubav: Uglavnom mirno ljubavno more tokom ove srede za vas. Dakle, bez bitnijih događaja i promjena u odnosu na prethodni.

Zdravlje: Nemojte se previše ulijeniti, poradite na fizičkoj aktivnosti, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Sa energijom većina Lavova stoji vrlo dobro, ali nije dobro to što možete biti razdražljivi i veoma raspoloženi za verbalne konflikte.

Ljubav: Dobar deo nervoze možete preneti na dragu osobu, koja je bez dileme najmanje zaslužna za to. Bilo bi dobro da se malo suprotstavite naletima neraspoloženja.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Devica

Posao: Ukoliko čekate neko rešenje ili odluku nadređenih – verovatno je da ćete sačekati još malo. Budite strpljivi, nema druge.

Ljubav: Previše detaljisanja retko kada donosi koristi na polju ljubavnih relacija. Tokom ove srede tako možete zakomplikovati inače solidan ljubavni dan.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Vaga

Posao: Gotovo sve aktivnosti Vaga na profesionalnom planu danas će najverovatnije biti ispod prosečne. Nemojte žuriti i nesmotreno preskočiti nevidljive, ali ipak bitne detalje za nove zadatke.

Ljubav: Za donošenje važnih odluka i preuzimanje odgovornosti kada je neophodno u ljubavi, nemate pravu alternativu. Na to će vas podsetiti jedna važna današnja situacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Radna energija i motivacija biće na visokom nivou. Bićete uspešni, posebno na polju dogovora ili bilo kakve poslovne zahtevnije komunikacije.

Ljubav: Nekoliko zanimljivih susreta i razgovora zaokupiće danas vašu pažnju. Mali su izgledi da bude nešto od većeg značaja.

Zdravlje: Eventualno smanjite opterećenje kičme.

Strelac

Posao: Sporo će se tokom ovog radnog dana odvijati sve na profesionalnom planu Strelaca. Ne upinjite se previše, malo šta možete promeniti.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu već možete makar pokušati da ubrzate realizaciju bar jednog važnog zaključka koji ste nedavno doneli.

Zdravlje: Povećan nivo stresa, napetosti može vam izazvati glavobolju.

Jarac

Posao: Mogu vas nervirati i promene tehničko-organizacijske prirode u hodu, što vi nikako ne podnosite. Budite strpljivi i fleksibilni.

Ljubav: Povoljnu astrološku klimu u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a najbolje bi bilo da pripremite lepo iznenađenje za voljenu osobu.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, infekcija.

Vodolija

Posao: Malo šta danas zavisiće od Vodolija u realizaciji profesionalnih zadataka. Koliko možete, prilagodite se pratećoj ulozi, a na drugoj strani nemojte se previše nervirati.

Ljubav: Ova sreda nije najpovoljnija za velike planove i krupne promene u sferi ljubavi, ali za flert i koketiranje svakako jeste. Naravno, ako vam je to u interesu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Na prvi pogled može izgledati zastrašujuće i naročito izazovno šta sve treba odraditi danas, ali sve ćete uspeti da završite.

Ljubav: Aktuelni status na polju ljubavnih dešavanja danas bi trebalo da ostane bez iole značajnijih promena. Razmislite o planu za naredne dane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.