Horoskophoroskop

Danas nam horoskop donosi ljubav Blizanca i Djevice, Vaga dobija novac, Strijelac zahtijevan, Jarac je malo nervozan… Pročitajte šta nam još zvijezde poručuju:

OVAN

Posao: Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje, ali nemojte previše isticati svoj uspjeh u njihovom društvu.

Ljubav: Muče vas neke dileme i najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate sa voljenom osobom. Tražite objašnjenje. Ovnovi koji su trenutno sami danas treba da se opuste i ne brinu brige svojim statusom…

Zdravlje: Više vremena posvetite odmoru.

BIK

Posao: Nepotrebno se upetljavate u neke poslove koji u opšte ne zavise od vas. Držite se dalje od sumnjivih situacija.

Ljubav: Potrebno je da malo više pažnje obratite na poruke koje vam partner šalje. Želi da čitate više između redova.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

BLIZANCI

Posao: Kritike koje vam budu upućene ne bi trebalo da shvatite kao zlonamjerne. Budite otvoreniji za saradnju i sugestije.

Ljubav: Voljena osoba od vas očekuje samo dobro raspoloženje i zato se potrudite. Toliko možete da učinite za nju.

Zdravlje: Čuvajte se povrede.

RAK

Posao: Ovo je izuzetno povoljan dan za neki neočekivani priliv novca. Na poslu ćete imati prijatnu atmosferu. Iskoristite je do maksimuma.

Ljubav: Moguće je da sasvim slučajno sretnete osobu sa kojom ste nekada imali vezu. Pokrenuće se emocije i želja za obnavljanjem veze.

Zdravlje: Dobro.

LAV

Posao: Ostvarićete planove koje ste otpisali kao moguće uz pomoć osobe u znaku Bika . Finansije će se srediti i to će vam dati elan za nove poslove.

Ljubav: Imate utisak da više dajete nego što dobijate. Razgovor sa partnerom može da riješi nedoumicu.

Zdravlje: Nervozni ste.

 

DJEVICA

Posao: Završićete veliki posao i bićete ponosni na sebe. Veliko olakšanje i zadovoljstvo očekuje vas i u sljedećim projektima koje ste zamislili.

Ljubav: Osoba u znaku Vodolije pokušava da vam se približi. Neočekivani razgovor probudiće neka osjećanja.

Zdravlje: Unosite više vode.

 

VAGA

Posao: Usmerite se na ono što radite i nemojte praviti planove koji sada ne mogu da se ostvare. Izbjegavajte pozajmice i zaduženja.

Ljubav: Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i greške koje ste napravili.

Zdravlje: Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

Posao: Saradnicima mnogo znači vaše prisustvo. Koristite svoj šarm kako biste spustili tenziju na radnom mjestu. Oćekujte priliv novca.

Ljubav: Ako ste slobodni, možete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju. Dobro razmislite.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

STRIJELAC

Posao: Ako se bavite privatnim poslom, izbjegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi sa saradnicima koji neće biti ozbiljni.

Ljubav: Prija vam prisustvo osobe u znaku Bika, ali ne zaboravite da je sve to prividno. Oni koji su u vezi mogu očekivati dosta emocija danas.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

JARAC

Posao: Vodite računa o tome kako prezentujete ono što želite jer možete izazvati različite reakcije. Znate odakle dolazi problem.

Ljubav: Iskoristite današnji dan onako kako vam osjećaj nalaže. Ne razmišljajte o tome šta bi bilo dobro već šta želite.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

VODOLIJA

Posao: Imate zanimljive ideje, ali ne možete da ostvarite baš sve što ste zamislili. Saradnici vam mogu pomoći da odlučite. Oslonite se potpuno na njih.

Ljubav: Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ako ste slobodni, planirajte izlazak.

Zdravlje: Osjećate se dobro.

RIBE

Posao: Sve što pokušavate da objasnite je logično, ali saradnici to posmatraju iz sasvim drugog ugla. Ne dozvolite da vas to opterećuje.

Ljubav: Upotrebite svoje zavodničke sposobnosti i šarm kako biste skrenuli pažnju osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Osjećate se dobro.