Horoskop za 23.12.2016
Jarac
Sa nekim obavezama ćete zaršiti brže i lakše nego što ste planirali. Čak i povremeni zastoji neće u većoj meri uticati na krajnji rezultat. Možete biti zadovoljni. Shvatate da na neke ljude možete zaista da se oslonite. Vreme je da se opustite i doprinesete da odnos sa voljenom osobom bude bolji.
Strijelac
Iako vas još uvek muče neke sitnije nedoumice i nesigurnosti, ipak je dobar trenutak da pokrenete pitanja koja vas interesuju u poslovnom segmentu. Ako ne postoji „savršeni momenat“ – onda ga vi napravite svojom inicijativom. Ovo važi i za poslovne, ali i za vaše emotivne relacije.
Skorpija
Neke kockice su počele da dolaze na svoje mesto i polako osećate da se opuštate i da ona nervoza koja je prosto „kuvala“ u vama polako nestaje. Imate podršku za svoje planove od strane ženskih osoba. U emotivnom segmentu stoji neka forma statičnosti – više razmišljate nego što delate.
Vaga
Dobro ste raspoloženi, blistate – i to svi oko vas primećuju. Sve u poslovnom segmentu funkcioniše dosta dobro i možete da se opustite. Vreme je da se više angažujete po drugom pitanju, a to su vaše emotivne relacije. Pravi je trenutak da napravite neke konkretnije poteze.
Device
Uspeli ste da sredite neku poslovnu problematiku i danas ćete se malo „raspustiti“. Obavićete samo ono što je najneophodnije ili ono što ste eventualno obećali. Sve ostalo ostaje za narednu radnu sedmicu. Sa emotivnim partnerom pravite planove – mogućnost izlaska u društvu zajedničkih prijatelja.
Lav
Vrlo intenzivna razmišljanja o budućnosti. Sumirate utiske iz prethodnih dana i pravite planove na dalje. Pokušavate da nađete način da rešite jednu situaciju. Osoba koju ste doživljavali kao prijatelja počinje da pokazuje znake naklonosti prema vama. Ni vi niste u potpunosti ravnodušni.
Rak
Onaj osećaj da ste na izmaku snaga polako će vas napuštati kako dan bude odmicao. Danas možete dobiti neočekivanu ponudu – neko vam daje šansu da na lakši način zaradite. Više vam odgovara društvo prijatelja jer se tu u potpunosti rasterećujete i ne razmišljate ni o čemu. Samo uživate.
Blizanci
Polako izlazite iz nekih napetih situacija i lošijih odnosa sa ljudima u poslovnom okruženju. Uspevate da pronađete zajednički jezik i sa onima najtvrdokornijima. Imate veliku podršku od strane prijatelja – ako vam je potreban savet za nešto vezano za ljubav – itekako imate kome da se obratite.
Bik
Dobar dan, dobro raspoloženje i lepe mogućnosti da napravite neke konkretnije promene i povučete dobre poteze u poslovnom segmentu. Iako ste smatrali da nećete uspeti da ostvarite neke planove, vidite da to polako počinje da kreće u pravcu koji želite. Emotivni deo – više nego dobar.