Horoskop za 20. decembar 2016.

OVAN

Imate mnogo obaveza i funkcionišete pod prilično velikim pritiskom. Nije vam lako da sa svim tim izađete na kraj. Stičete utisak da se partner hladi i niste sigurni šta da uradite kako biste ponovo osvojili njegovu pažnju. Povećajte unos vitamina.

BIK

Nema razloga da brinete, svi vaši poslovi teku sasvim glatko. Ipak, izbegavajte saradnju sa vatrenim znacima. Dolazi vam prilika da uđete u novu emotivnu vezu sa osobom koja je veoma jako zaljubljena u vas. Povedite računa o svojim očima.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, sada bi mogli da vam se vrate neki problemi koje ste imali u prethodnom periodu. Sa voljenom osobom nemate više mnogo zajedničkih tema za razgovor i vaš odnos polako postaje monoton. Manje probavne smetnje.

RAK

Očekuje vas prilika da potpišete neki novi poslovni ugovor koji bi mogao da vam obezbedi veću zaradu. Pokažite voljenoj osobi svoja osećanja. Nemojte da glumite da ste hladni, takvim stavom nećete postići ništa. Problemi sa disajnim putevima.

LAV

Spremni ste da se suočite sa nekim problemima koje ste imali na ovom planu. Od danas vam dolazi poboljšanje. Očekuje vas prilično miran dan kada je u pitanju ljubav, nećete imati bilo kakve veće promene na ovom polju. Povećajte unos namirnica koje su bogate gvožđem.

DEVICA

Možete da se posvetite nekim drugim stvartima, a posao malo da ostavite po strani. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i ona je srećna zbog toga. Možete da očekujete jako lepe odnose u zajednici. Moguć je pad pritiska, kao i nesvestica.

VAGA

Bližite se mogućnosti da ostvarite projekat na kom ste dugo radili. Postajete sve više uzbuđeni zbog toga. Moguće je da je sasvim spontano došlo do distance između vas i voljene osobe, a duboko u sebi osećate da nema povratka. Izbegavajte unos alkohola.

ŠKORPIJA

Pomoć od saradnika vam dolazi. Možete malo da se opustite i da deo svojih obaveza prebacite na njih. Očekuje vas prilika da upoznate novu osobu preko kruga zajedničkih prijatelja. Bićete pozitivno iznenađeni. Dobro se osećate.

STRIJELAC

Mogući su manji problemi na poslovnom planu, jer direktno iskazujete svoje nezadovoljstvo, bez dlake na jeziku. Moguće je da ste vi jednostavno dominantnija osoba u vašoj emotivnoj vezi. Prijala bi vam masaža i opuštanje mišića.

JARAC

Kontrolišite svoje troškove ako ne želite da zapadnete u malo veću finansijsku krizu. Muči vas ljubomora, niste sasvim sigurni u to da li se vaš partner viđa sa još nekim. Sumnja vas izjeda. Problemi sa mokraćnim putevima su mogući.

VODOLIJA

Možete da očekujete prilično opuštenu atmosferu na radnom mestu. Ne očekuju vas preterano važne obaveze. Uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom. Nemate ni jednu brigu na svetu kada ste pored nje. Dobro se osećate i puni ste snage!

RIBE

Konačno se pokreću neka dešavanja na koja ste duže vreme čekali. Osećate da je došlo vreme za napredak! Ukoliko ste u emotivnoj vezi sa nekim od vatrenih znakova, moguće je da se ovih dana ne slažete baš najbolje. Imunitet vam je oslabljen.