Horoskop

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju.

Pred vama je dnevni horoskop.

Ovan

Pred vama je dan pun dinamike. Na ivici ste nerava. Već izvjesno vrijeme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas moženavesti da napravite skandal.

Bik

Vrijeme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje suvam već neko vrijeme izvorvelike brige. Bilo da je riječ o ljudskim resursima ili o projektima čeka vas teškaodluka restrikcije zbog koje ćetese mnogim ljudima zamjeriti.

 Blizanci

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenjepozitivnom energijompotpomognuto je pažnjomvoljene osoba koja vas danasnesebično obasipa. Uživajte u dragocijenoj pauzi, biće vampotrebno mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

 Rak

Neke porodične obaveze nisteispunili na vrijeme pa je došaotrenutak kada više nemaodlaganja. Umjesto da se ljutitena sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, aanalizu situacije ostavite za nekidrugi, povoljniji, dan.

 Lav

U centru pažnje su porodičniodnosi, bilo da se radi o vašojfamiliji ili vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto štovas odlikuje, ali, ovog puta nistesigurni da li je vaš angažmanneophodan. Radije bisteslobodno vrijeme prespavali.

Djevica

Loši odnosi u vašoj radnojsredini postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugodo da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svjesniste da biste odlaskomiskomplikovali već nezavidnufinansijsku situaciju.

 Vaga

Osjećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način neštoriješite, onemogućeni. Izbjegavajte konflikte saautoritetima i podršku potražitemeđu mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodunaklonjeni.

 Škorpija

Ne znate zbog čega stepropustili poslovnu ponudu kojavam je nedavno promakla. U vezi toga vas očekuje razgovoru kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritikui ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

 Strijelac

Ovo je važan dan za vas. Otvaravam se prilika da dovršite svezapočete poslove, a predvečeočekujte vijest u vezi sa nečimšto ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupnomoglo da vam izmakne.

 Jarac

Partner vas provocira iiskušava, pa vam, u afektu, izlijeće nešto što ste željeli da prećutite. Sve može kulminiratiodlukom od koje strijepite. Nalazite se u nezavidnompoložaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

 Vodolija

Uključite saradnike i napraviteplan kolektivnog rada. Uspjehje moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćetesa velikim zadovoljstvom takoda je uspjeh izvestan. Pripazitena finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

Ribe

Prihvatate se poslova koje suvaši saradnici trebali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Usmjerite pažnju naljubavni život, jer voljena osobaje, možda, neutješno usamljena.