Za 4. januar 2017.godine

Ovan

LJUBAV: Razne okolnosti vam ne idu u prilog. Biće teško održati vezu. POSAO: Sad je pravo vreme da počnete da razmišljate o većim investicijama. Novčani dobitak. ZDRAVLJE: Imate više energije.

Bik

LJUBAV: Tajna veza vam donosi i probleme na koje niste računali. POSAO: Očekuje vas vrlo plodan period, posebno ako planirate da idete u inostranstvo. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

Blizanci

LJUBAV: Raspoloženje vam oscilira iz dana u dan, ali partner je strpljiv. POSAO: Koliko god da želite promenu, nije vreme za brzoplete poslovne poteze. ZDRAVLJE: Dobro.

Rak

LJUBAV: Okupirani ste porodičnim problemima i nemate vremena da mislite na ljubav. POSAO: Očekuje vas prijatno iznenađenje. Dobićete novac koji ste očekivali pre Nove godine. ZDRAVLJE: Napeti ste.

Lav

LJUBAV: Niste dobro procenili osobu sa kojom ste u vezi. Sledi razočaranje. POSAO: Dobićete ponudu koju treba da odbijete, posebno ako ste privatnik. Manji novčani dobitak. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Devica

LJUBAV: Vreme je da se oslobodite svih strahova i da prevaziđete sumnjičavost. POSAO: Dosta toga ste pokrenuli. Treba da budete ponosni na sebe i ako rezultati nisu vidljivi. ZDRAVLJE: Moguća migrena.

Vaga

LJUBAV: Poklanjate veću pažnju svom izgledu. Vraća vam se samopouzdanje. POSAO: Pazite sa kim se dogovarate. Možete biti izigrani i na novčanom gubitku. ZDRAVLJE: Loša krvna slika.

Škorpija

LJUBAV: Ako ste slobodni, narednih dana ne očekujte značajnije promene. POSAO: U svađi ste sa svima, a i sami sa sobom. Morate malo da se smirite. ZDRAVLJE: Dosta ste osetljivi. Moguće su i ozbiljnije povrede.

Strelac

LJUBAV: Postoji prepreka da biste se konačno zbližili sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Ako radite privatan posao, razmislite o promeni cena. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Jarac

LJUBAV: Emotivno ste malo zbunjeni i tužni, ali očekuju vas lepi dani. POSAO: Pravi je trenutak da se pozabavite proširenjem poslovnog prostora. Neočekivani izdaci. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Vodolija

LJUBAV: Imate nerealna očekivanja. Ne može sve uvek da bude idealno. POSAO: Sada ste u situaciji koja vam ne dozvoljava da se opustite i odlažete poslove. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

Ribe

LJUBAV: Nije prvi put da vam se neko nabacuje, ali sad pazite šta radite. POSAO: Finansijska situacija je mnogo bolja, ali pitanje je koliko će da potraje. ZDRAVLJE: Prijao bi vam strogi post.